Rygtemøllen er igang her i vinter pausen. Og her kommer et af de helt store, og vi håber meget at det er sandt

D. 20 december er næsten dagen før dagen, altså dagen før juleaften. Men d. 20 december er også dagen hvor en af DGL’s tydelige skikkelser da klubben blev stiftet, Martin Jensen, vender hjem.

Rygtet siger, at Kristian Hansen har samlet et hold af gamle koryfæer, krydret med nuværende, men rutinerede, spillere. Holdet skal kæmpe med om titler til DGL’s store indendørs turnering Redmark – Mitre cup i bellevue hallerne. Udover Martin Jensen og Kristian Hansen, kommer holdet til at bestå af Thomas “Svalle” Schwartz, Marc Ballegaard, Sean Bateman, Peter Fruergaard, Michael Neergaard.

Der er selvfølgelig udtaget en noget større backup trup, da man ikke kan garantere at disse spillere kan holde sig skadesfri. I backuptruppen findes tidligerer modtagerer af Årets DGL’er, formænd, bestyrelsesmedlemmer & evige comeback kids. Så lige meget om der skulle falde et enkelt afbud, pga et hold i rykken, eller ligende skader, så bliver det et slagkraftigt mandskab.

På trænerposten, er det bestemt heller ikke en ubetydelig personlighed der tager plads. Den mest vindende træner i DGL’s historie, Ulrik Rasmussen, tager plads på sidelinien, for at guide de rutinerede spillere, på den lille indendørsbane.

Skulle du have lyst til at tage kampen op mod dette, og andre slagkraftige hold, så er der stadig ledige pladser. Tilmelding foregår via linken her: goo.gl/7yd8qi Og du kan læse mere om stævnet her: http://dgl2000.dk/?page_id=2383

Skriv et svar