Der er sket meget i kulisserne, siden sæsonen sluttede i sidste weekend. Bestyrelsen med sportschefen i spidsen arbejder konstant for at sammensætte de bedste trænerteams og dermed for at skabe de bedst mulige sportslige rammer forud for næste sæson. Det hårde arbejde har båret frugt, og i tirsdags kunne vi således sige goddag til klubbens nye 2.holdstræner. Og det er ligeledes med glæde, at vi nu kan præsentere Kristian Hansen som ny assistenttræner på 1.holdet.

Kristian har spillet i DGL 2000 i flere år, men har nu måttet sætte sin aktive karriere på hold på grund af et brækket ben. Vi er derfor enormt glade for, at Kristian har sagt til assistent-jobbet, og at vi på den måde kan fastholde Kristian i klubben og som en del af 1.holdet.

Samtidig skal der lyde en stor tak til Søren “Moses” Mandrup Wellejus, som har fungeret som assistenttræner i forårssæsonen, for sin store indsats i foråret og for sin fagkyndige sparring til Ulrik. Vi håber at se Moses igen i DGL 2000 både som spiller og som træner.

Om sin rolle udtaler Kristian Hansen:

“Det er en fantastisk mulighed for mig, for at kick-starte min trænerkarriere og samtidig bibeholde mit ugentlige virke i klubben, mens jeg bliver min skade kvit. Jeg har altid gået med en lille drøm om at blive træner en dag – først skal kamp nr. 100 for DGL’s bedste seniorhold dog lige spilles, og mon ikke det bliver til 100 mere, før jeg endegyldigt takker af og bliver fuldtidstræner i klubben”

Vi glæder os meget til at byde Kristian velkommen i rollen som assistent for 1.holdet, når sæsonen starter igen. Kristian er den helt rette mand til at hjælpe Ulrik og resten af JS-truppen igennem en super spændende og meget intens efterårssæson!

Tag godt i mod Kristian.

Sportslige hilsner,

DGL 2000