DGL’s Venner information

For at skabe en god DGL kultur og have mulighed for at fastholde tidligere medlemmer, familie samt vores fanatiske tilhængere har vi dannet DGLs Venner, hvor hovedformålet er at:

 1. Sikre det økonomiske fundament til det forsatte arbejde mod at udleve klubbens mission om at skabe en fodboldklub med fremragende sociale og sportslige rammer. Her bidrager midler fra DGL’s venner til muliggøre blandt andet kunstgræs udenfor græssæsonen, DGL’s værdidag, ture til udebanekampe og andre initiativer, som understøtter strategien.
 2. At skabe et stærkt netværk i og omkring DGL2000, hvor medlemmer, tidligere medlemmer og sponsorer kan mødes uformelt til både sportslige og sociale arrangementer
 3. At lave et medlemstilbud til tidspressede medlemmer, som giver mulighed for forsat tilknytning til DGL2000 både sportsligt og socialt ved at kunne deltage i klubdagene med Snickers Cup samt enkelte turneringskampe.

Medlemsfordele i DGL’s Venner:

Den primære drivkraft for medlemmerne i DGLs venner er kærligheden til klubben og ønsket om støtte den forsatte udvikling af en af Danmarks mest unikke fodboldklubber – DGL2000.

 1. Et spændende netværk
 2. Invitation til årlige Testimonial-kamp
 3. Invitation til DGL’s årlige sommerfest
 4. Invitation til DGL’s arrangementer f.eks. udebaneture og ”Super Saturdays”
 5. Adgang til sponsorfordele fra DGLs sponsorer f.eks. specialtilbud fra Østjysk Vinforsyning
 6. Et årligt vinsmagningsarrangement med DGL2000s sponsor Østjysk Vinforsyning
 7. Mulighed for at spille op til 3 kampe pr. år som tilkaldevikar
 8. Invitation til Snickers Cup dag forår og efterår
 9. High fives fra hele DGL2000 – Jyllands Bedste Serieklub