Det er med stor glæde vi kan præsentere Michael Bækgaard som ny assistenttræner til 1. holdet.

Et par ord fra vores nye træner:

“Fodboldliv:

Jeg har trådt mine børne- og ungdomsstøvler i den midt- og vestjyske klub, Aulum IF. Her lod jeg også fødderne tale mine første tre år som seniorspiller, inden Aarhus og studenterlivet kaldte. Siden har jeg haft min gang i den nordårhusianske klub, Vejlby IK, med hvem jeg mere end en håndfuld gange har haft fornøjelse af at møde og stifte bekendtskab med DGL 2000. Jeg er særdeles imponeret over at se, hvad DGL 2000 på få år har opnået. Ikke blot sportsligt, men også organisatorisk. DGL har overhalet mere etablerede klubber med flere længder, og successen skyldes vel først og fremmest, at det er en rigtig behagelig klub at komme i, men måske særligt også, at klubben er drevet af medlemmernes fælles vilje og lyst til at skabe en klub, hvor ligeværd, åbenhed og fællesskab er nøgleord i jagten på succes på og uden for banen.
Der er strategisk udsigt i DGL, og jeg oplever, at I arbejder efter nogle principper og værdier, som mange – undertegnede ingen undtagelse – kan identificere sig med, og jeg begejstres af den – i forhold til værdierne – kompromisløse ånd, som jeg oplever, at DGL drives af . Mange steder er det ikke ualmindeligt, at foreningsmanifestet lyder noget i retning af, at ingen er større end klubben. I DGL har jeg indtrykket af, at dette er mere end en manifestation. Det er rent faktisk noget, I lever og tager alvorligt i alle led og processer.
Jeg glæder mig til at give mit bidrag til klubben og til i samarbejde med bestyrelsen, trænerkollegaer, spillere og øvrige medlemmer og samarbejdspartnere at udvikle klubben yderligere og nå nye højder sportsligt såvel som organisatorisk. Jeg glæder til at møde alle i klubben og er fast i troen på, at klubben går en spændende fremtid i møde.

Privatliv

Jeg er uddannet Cand. mag. i Medievidenskab og er i dag ansat som Adjunkt på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, hvilket indebærer en mindre rejseaktivitet til København nu og da. Herudover har jeg residens i et kollektiv i udkanten af det indre Aarhus C med syv skønne mennesker, som jeg deler glæder og sorger, grin og gråd og ikke mindst aftensmad med J. Privat danner jeg herudover par med Maria, der selv er aktiv fodboldspiller.”

Tag rigtig god imod Michael når vi alle ses til et super spændende 2016 ultimo januar/primo februar.

Kh. Bestyrelsen

Skriv et svar