Vi har arbejdet hårdt på at finde en fast mand på sidelinjen til vores hårdt fightende 3. hold, da de nuværende trænere Emil, Lasse og Anders alle ønsker at spille fodbold aktivt. Og nu ser det ud til, at vi har fundet løsningen på trænerkabalen for tredjeholdet.

Her, få dage før sæsonstart, er det således lykkes os at finde en rigtig spændende trænerløsning med en fast mand på linjen. Manden og den nye træner for tredjeholdet bliver Kian Røn.

Kian er 27 år og har trænererfaring fra både ungdom, damer og herre i Agners, VIK og Stautrup. Kian er en ambitiøs ung træner, som vil gøre alt for at komme hurtigt ind i klubben, lære truppen at kende samt arbejde hårdt for at få en god start i turneringen.

Om sit nye trænerjob udtaler Kian:

“Jeg har selv spillet fodbold hele mit liv og spillede i ungdomsårene på eliteplan, indtil skader satte en stopper for det. Jeg brænder for fodbold generelt både som træner og som spiller. Jeg har en klar ide om min tilgang til tingene, og klare ideer til hvordan man bedst muligt opnår målene. Som person er jeg meget ambitiøs og går altid efter at opnå de bedst mulige resultater.”

Sammen med Emil, Lasse og Anders vil vi fra klubbens side gøre alt for at få Kian sat godt ind i tingene fra start. Og vi håber samtidig, at at alle spillere; herrer som damer og JS som serie 3 vil byde Kian velkommen i DGL 2000.

Vi glæder os i hvert fald meget til samarbejdet som starter med første træning på torsdag den 25. juli 🙂

Sportslige hilsner,

DGL 2000