Det er med stor glæde, at vi kan byde Frederik Gollwitzer Bonnez velkommen som ny 2. holdstræner i DGL 2000.

Frederik har været træner siden 2009 i Kold/Hasselager som både senior- og ungdomstræner. Frederik har selv været en aktiv spiller gennem mange år i selv samme klub – en tid som har budt på mange scoringer for den dygtige angriber.

Privat er Frederik far til 2 drenge og gift med Camilla på femte år.

Om sin fodboldfilosofi udtaler Frederik:

“Min tilgang til træningen er struktureret, og der vil være en klar rød tråd, imellem de ting der sker i træning og kamp. Jeg tror ikke på ”den gamle skole”, hvor man forsøger at lære spillerene noget på taktikbrættet en halv time, før kampen starter. Tværtimod skal koncepterne ind under huden på træningsbanen. Jeg har en offensiv tilgang til fodbolden og foretrækker en kombination af hurtige omstillinger og possessionspil. Dermed sagt vil jeg hellere vinde 6-5 end 1-0”.

Frederik bydes officielt velkommen til efterårets første træning, som formentlig sættes til den sidste uge i juli (torsdag den 25 juli eller tirsdag den 30. juli).

Mere info om opstarten følger inden for de kommende 2 uger.

Christian Sørensen fortsætter som assistenttræner, hvilket vi er enormt glade for. Og sammen med resten af trænerteam vil han gøre alt for, at Frederik får en super start i klubben.

Vi glæder os meget til at se Frederik i aktion både i kamp og træning. Og vi håber at se så mange som muligt, der vil tage godt i mod Frederik, når efterårssæsonen starter igen.

Sportslige hilsner,

DGL 2000