Så er der kommet en stærkt duo i spidsen for DGL 2000’s rekrutteringsafdeling. Sebastian Hvidt og Andreas Wind Jensen er de nye rekrutteringsansvarlige, der skal tiltrække nyt blod til vores herlige klub – ungt som mindre ungt. Vi er begejstrede for at de to herrer, som kun har været i klubben i et halvt års tid, allerede er i fuld gang med at sætte deres præg på klubben – også udenfor kridtstregerne.

Med de 2 relativt nye DGL’ere ved roret for rekrutteringen får vi set på vores rekrutteringsindsats med friske øjne. Det er et godt udgangspunkt for at kunne vurdere, hvad vi gør godt – og ikke mindst hvad vi kan forbedre – når vi rekrutterer og modtager nye medlemmer.

DGL er en klub – en klub i periferien af Aarhus, men centralt i vores medlemmers liv. Vi kan som klub være stolte af, at d’herrer allerede har fået klubben ind under huden. Vi er sikre på, at de vil se til, at andre får samme oplevelse.

Vi håber, at klubbens medlemmer vil tage godt imod duoens initiativer, og give en hånd med til at løfte klubbens rekrutteringsindsats til nye højder.

Og HUSK: Der er første træning på tirsdag d. 19. juli kl. 18.30-20.00 på TST’s baner – vi håber, at se så mange sommerfriske DGL’ere som muligt. Og tag meget gerne en ven med! J
God sommer!
Med venlig hilsen
Bestyrelsen

Skriv et svar