DGL er en klub i konstant fremgang. I den netop overståede sæson havde vi fire hold tilmeldt JBUs turneringer, men når sæsonen starter op igen efter sommerferien, er det med et ekstra hold på programmet.

Bag det nye, femte hold står Marc Houmark Ballegaard, som tidligere har spillet flere sæsoner i klubben. Med holdet, som kommer til at spille syvmands-fodbold, bliver det muligt for spillere, der på grund af enten børn, arbejde eller andet ikke længere har tid til at træne to gange om ugen samtidig med kamp i weekenden, at fortsætte med at spille fodbold.

Marc har fået positive tilkendegivelser fra flere end 10 spillere, som ønsker at støtte op om holdet og starte op med fodbold i syvmands-regi efter ferien.

Om baggrunden for holdet fortæller Marc:

“Efter at jeg har fået børn, har jeg bare måttet indse, at tiden ikke er til at komme rigtig i form og til at spille på førsteholdet. Så da jeg igen kørte træt i at bruge 2 gange om ugen på at spille serie 5(4) tænkte jeg på min kære svigerfar, der spiller old boys i Grenå. De spiller 7-mands, træner ikke, og de har et lav kontingent og brugerbetaling pr. kamp. Det giver mulighed for at være med, når man kan, uden at det bliver et spildt fuldt kontingent. Og de har samtidig et super sammenhold. Så det var i mangel på et hyggeligt old boys hold, at ideen tog til”.

Ideen om det nye hold fik Marc i starten af juni måned, så da JBU fortalte ham, at sidste frist for tilmelding af hold til eftersårssæsonen 2013 var den 10. juni, fik han travlt:

“Derefter startede jeg med at kontakte min omgangskreds herunder min gamle herreklub FCFC(fcfc.dk), og de har faktisk skabt grundstammen på holdet. De er siden hen blevet suppleret med Sean Bateman, Kasper Kurup Jensen og Jesper Pihl, som jo alle er tidligere eller nuværende DGL’ere. Jens Ørhøj, René Ruiz og Kim “pikhoved” Thygesen har også været lidt ude med følehornene, men har ikke meldt sig endeligt til endnu”.

Pt. er det lykkedes Marc at få 12 tilmeldinger til holdet, hvoraf 8 af spillerne har meldt ud, at de agter at spille alle kampe, hvis det er  muligt. Holdet kommer til at fungere med brugerbetaling, hvilket er en stor tiltrækningsfaktor, mener Marc:

“At der var mulighed for brugerbetaling pr. kamp har været en fordel for at trække de sidste med, da flere af os gamle har meget at se til i hverdagen. Og da et par stykker faldt for aldersgrænsen på de 32 år, blev holdet ikke et rent old boys. Det bliver derimod nærmere et Young boys-mandskab med et par gamle hunde ;)”, siger Marc.

Vi glæder os meget til at til at se Marc og resten af holdet spille Go’ Fodbold i DGL 2000.

Velkommen i klubben 🙂

DGL 2000