Det med stor glæde vi kan præsentere DGL 2000s nye JS trænerteam – David Kiær Nielsen og Kasper Emilio Hedegaard.

Kasper har gjort det fantastisk siden han i efteråret blev en del af JS teamet, hvorfor vi er meget glade for at Kasper har sagt ja til at fortsætte i 2015.

Kasper udtaler: “Jeg har taget klubben og drengene til mig som var det mine egne” og fortsætter “jeg ser frem til et meget spændende 2015 hvor vi for alvor kommer til at arbejde intens med holdet og spillestilen samt agere bindeled for de øvrige hold i DGL…Jeg håber at 2015 blot er starten på en lang trænerkarrierer i klubben!”

Formand Peter K.H. Kjeldsen udtaler: “Vi var ikke et sekund tvivl om forlænge med Kasper – ud over at være en knald dygtig og meget ambitiøs træner har Kasper tiltrukket nye spændende spillere samt skabt en markant bedre træningskultur for klubbens JS hold…Kasper er et stort aktiv, ikke bare for JS, men for hele klubben!”

Kasper skal dele trænerrollen (50/50) med David Kiær Nielsen. David har vi haft i kikkerten længe og er derfor glade for at have skrevet en 3 årig kontrakt, med David, hvilket vil sige, at David skal med på en spændende sportslig rejse frem mod 2018. Når bestyrelsen primo januar tager arbejdstøjet på og initiere en ny strategi for 2015-2018 bliver det med sportslig input fra både David og Kasper. Den nye strategi præsenteres på Generalforsamlingen i slutningen af januar. Glæd jer:-)

Sportschef Svend Gønge Hansen udtaler: “David tog os med storm da han en tidlig fredag morgen gennemanalyserede 1. holdets spillestil, styrke/svagheder, spilleprofiler/sammensætning og på et tidspunkt tørt konstaterede, at holdet ikke kunne vinde hvis vi kom bagud…David er en meget skarp strateg og fodbold nørd af guds nåde – vi er ikke i tvivl om at David kan flytte holdet, og klubben, på flere niveauer…Vi glæder os til at se det nye JS trænerteam i aktion”

David udtaler: “Jeg ser virkelig frem til at lære klubben at kende og hilse på alle de dygtige og engagerede spillere! DGL er kendt, fra Sæby til Tønder, for et sportslig højt niveau, stærk holdindsats og ikke mindst fantastisk klubånd…Jeg ser virkelig frem til en meget spændende rejse med 1. holdet og klubben som helhed…Jeg kan ikke vente med at komme på træningsbanen og spille en fantastisk gang fodbold – eller som I siger i DGL: ´det er go fu’bol´!”

Om David Kiær Nielsen:
35 år. Gift med Pernille og nybagt far. David har spillet ungdomsfodbold i AGF, men ikke drevet det til noget som seniorspiller, da trænergerningen har trukket mere i David. Har været fodboldtræner siden 1995 på alle niveauer fra U10 til senior, begge køn. Har været elitetræner i AGF (drenge) og Skovbakken (kvinder), hvor David bl.a. oplevede at arbejde med en trup på 23, hvoraf de 18 var landsholdsspillere (U- og A-).
Seneste hold var Brabrands JS-hold (2012/13-sæsonen), hvor holdet havde en periode på 20 kampe i træk uden nederlag (med undtagelse af en tabte træningskamp DGL). I 2014 har David været ansvarlig for individuel træning med 2. divisionsspillerne og udvalgte ungdomsspillere i Odder.
David er uddannet DBU/UEFA A-licenstræner siden 2010 og desuden instruktør i DBU Jylland. Har en bachelor i Idræt fra Århus Universitet og en Master i Idræt og Velfærd fra Københavns Universitet. Til daglig er David ansat i DBU Jylland, hvor han sidder i udviklingsafdelingen med primært hovedansvar for hhv. trænerfaglige ting og børnefodbolden.

Tag rigtig god i mod David!

Vi Glæder os til at se det nye JS team i aktion.

Sportslige hilsner,
Bestyrelsen & Sportsteamet

Skriv et svar