Kampreferat 22 august 2016

Serie 6: FC Prügelknabe – DGL 2000

Holdopstilling:
MM: Rimon
VB: Martin Reynolds
CB: Simon Lauridsen
CB: Thomas Sørensen
HB: Anders Bording
CDM: Jesper Pihl
MM: Jakob Lauridsen
MM: Aske Ravn
MM: Jamie
COM: Joachim Møller
Angreb: Thomas Barker

Bænk:
Mathias Bording
Sebastian Dinesen
Tim Pilegaard Johnsen

På en dejlig overskyet mandag, mødte serie 6 talstærkt op til holdets 2. kamp i efterårssæsonen på Rosenvangsskolen mod Prügelknabe IK.

DGL var tændte og ivrige efter de 3 point, som desværre ikke blev HØST’et i forrige kamp, så det måtte der rettes op på.

1. Halveg

Desværre havde Prügelknabe selv samme for sinde, og lagde ud med et hårdt pres, der testede den defensive kæde og Rimon i målet.

Bolden havde et godt glid på den nydelige grønsvær, som Prügelknabe brugte til deres fordel. DGL stod i midlertidigt lidt lavt på banen og forsøgte at dæmme op for deres løb op langs kanterne og deres høje bolde ind over den centrale defensiv. Det resulterede i flere afslutninger, som Rimon afværgede på imponerende vis – blandt andet ved brug af hovedet. Alternativ løsning, men flot og veludført!

Stik imod de flestes forventning er det dog DGL der komme først på scoringstavlen. Thomas Barker benytter sig af sine yderst imponerende kaste-evner til at sende bolden i skarp kurs mod feltet, hvor Sebastian hårdt presset med en mand i ryggen formår at snitte bolden med et enkelt hår, hvorefter bolden sejler forbi målmanden og over i fjerneste hjørne. Dommeren står helt stille – Prügelknabe protesterer, DGL 2000 jubler og dommeren fløjter helt fortjent til mål – eller det mener Sebastian i hvert fald, at det var!

Det skabte et kortvarigt opsving, hvor vi så et par gode angreb fra DGLs kanter med flere gode indlæg – dog desværre uden omsætning til mål. Så kom Prügelknabe ellers op på hesten igen og en stikning dybt i højre side, satte Anders Bording af og en fremadstormende angriber passerede Rimon mod en velplaceret bold i højre side af målet. 1-1.

DGL kom herefter lidt til at stå på hæle, men formåede at afværge flere høje bolde i dybden ved godt samarbejde, men også ved flere gode redninger af Rimon. Inden pausen kommer Prügelknabe dog på 2-1 på et dykkende hjørnespark som rammer pandebrasken på en af deres høje midterforsvarer og fortjent bringer dem foran i kampen.

2. Halveg

I 2. halveg blev der foretaget en hel del udskiftninger. Jakob udgik efter få minutter på banen i første halveg pga. en fiberskade, og der var derfor kun 2 spillere at skifte ud med. Om det var derfor at kræfterne langsomt løb op, vides ikke helt, men Prügelknabe fik mere og mere tag i kampen, og angrebene bølgede ned mod DGL’s ende. Der manglede sammenhæng i mellem kæderne og det blev derfor aftalt at indianerbold var løsningen for at skabe chancer i den anden ende.

På trods af stor kampindsats spillede Prügelknabe bare en rigtig god gang fodbold med stort overblik og forståelse imellem hinanden, og derfor udbyggede de også deres føring til 3-1 og 4-1. DGL kæmpede dog til det sidste og på en dyb stikning til Sebastian i højre side finder han Thomas Barker inde på midten som sikkert smækker bolden ind i netmaskerne til slutresultatet 4-2.

Der var god fight og stemningen på banen, og det var en fornøjelse at spille i de Rød-sorte trøjer på trods af nederlaget!

Forza DGL!

Stemmer:
Sebastian: 1
Jamie: 2
Simon: 3
Rimon: 3
Thomas Barker: 4

Skriv et svar