DGL 2000 arrangerer igen i år Aarhus’ største indefodboldstævne, rgd revision – Mitre Cup 2013. I år afholdes stævnet D.21 december 2013. Sidste år afholdte vi stævnet i Den Ny Brabrand Hal, men oplevede meget hurtigt, at stævnet blev fyldt op, og vi endte med at have adskillige hold på venteliste. Derfor har vi i år rykket stævnet ud i Bellevuehallerne, hvor vi har to store haller til rådighed, lækkert cafeteria og tribuner i opvisningshallen.

Stævnet kommer til at køre med en præmiepulje på:
1. 8.000 kr
2. 2.500 kr
3. 1.000 kr
4. Sponsorpræmier
5. Sponsorpræmier

Finalerundens bedste spiller: Personlig sponsorpræmie

Vi fortsætter hermed Aarhus’ eneste store GPM-stævne, og vi ønsker at dette kan blive en årlig tilbagevendende begivenhed, som hvert år vil samle alle indefodboldinteresserede i Østjylland, og samtidig tiltrække hold meget længere væk fra også. Vi spiller naturligvis traditionel indefodbold på små mål.
 
Vi tager imod op til 55 hold, og stævnet koster 550kr per hold i deltagergebyr. Vi håber at kunne tiltrække mange af de utallige dygtige spillere en storby som Aarhus besidder, samt den gruppe af spillere, som måske ikke normalt deltager i alle de traditionelle indendørsstævner. Vores håb er samtidig at det forholdsvist lave stævnegebyr, vil tiltrække mange breddehold, som får mulighed for at krydse klinger med nogle af de mere etablerede hold.

Tilmelding foregår via indefodbold.dk:
http://indefodbold.dk/Events.aspx?Search=true&Name=rgd%20revision%20

Deadline for tilmelding og betaling: D. 12/12

Husk at påføre holdnavn og mailadresse, så vi kan identificere jeres indbetaling og fremsende jer program.
(Ingen hold er reelt tilmeldt, før de har betalt. Betalingen er bindende)

Vi glæder os meget til at byde alle spillere og tilskuere velkomne til stævnet d.21. december