Søndag stod den på bustur til Vivild, hvor drengene fra DGL skulle forsøge at vaske 1-5 blamagen væk fra hjemmekampen mod Søften. Samtlige DGL spillere var opsatte på at revanchere det smertefulde hjemmebane nederlag til Søften, og det skulle gå udover Vivild. Optakten til kampen startede allerede i bussen, hvor Vivild knægten Niels Hjælm underholdte om sin vilde ungdom i Vivild. Stemningen blødte op i bussen, og der var liv og glade dage helt op til kampstart.

 

KICKOFF

 

Kampen startede ud i et hæsblæsende tempo med DGL som det mest toneangivende hold. Kombinationerne flød godt, og der var stor løbevillighed for sin sidemand. Første chance og kampens egentlige mål faldt allerede efter 8 min. hvor Steffen, efter et boldtab af Vivilds ene midterforsvarer, bliver nedlagt i feltet af selvsamme forsvarsspiler, der i samme ombæring må ud at sidde i 10 min. Straffe til DGL, og Tarik eksekverer efterfølgende sikkert. Herefter overlod DGL en smule af initiativet til Vivild, som fik ædt sig godt ind i kampen. Til tider kom DGL for langt tilbage at stå på banen, hvilket midt i 1. halveg udmøntede sig i et farligt langskudsforsøg på overliggeren fra en Vivild spiller. Resten af halvegen forløb uden nævneværdige chancer og med meget spil på midten af banen.

 

PAUSE

2. Halveg startede igen med DGL som det mest toneangivende hold. Som 2. halveg skred frem overtog Vivild spillet, imens DGL forsøgte sig med giftige kontraer. 2. halveg vil dog for ingen af holdene gå i historiebøgerne, som den mest velspillede halveg. Midt i 2. halveg opstår der dog pludselig en chance ud af ingenting, da DGL’s nye mand i front, Daniel, får tacklet bolden indover til en velspillende Tarik, der dog må se sin afslutning reddet af en godt placeret målmand. Resten af 2. halveg pressede Vivild på, uden egentlig at blive farlige. Da sidste dommerfløjt lød, var det tydeligt at se, at det var en flok glade DGL spillere, som virkelig havde haft for øje, at revanchere midtugens skuffelse med en sejr. Derudover var det rart med en sejr i en kamp, hvor ikke alting fungerede, men hvor arbejdshandskerne blev taget på.

 

Kampens spiller: Kristian Lindskov Hansen (10 stemmer)

Referat: Steffen Rasmussen .

 

Skriv et svar