Den tidligste morgen og den varmeste dag i 100år plus en lidt fugtig bane, var det der skulle danne rammerne om denne S2 kamp mod IF lyseng! Både JS og S2 var hårdt ramt af skader, så der blev brugt et par nye kort i holdopstillingen. IF lyseng ligger godt til i stilling og gav os en mindre afklapsning i første kamp, så indstilling før kampen var derfor: Alt at vinde, intet at tabe. Opstilling:

Mark,

Christian, Birk, Terker, Larsen

Overgaard, Jasmin, Morten, Mikkel

Blom, Brian

Udskifter: Leth, coach

1.halvleg er en meget lige kamp, hvor vi er fint med og har boldkontrol ca. 50% af tiden. IF Lyseng dyrker meget deres dybdeløb, hvilket gav et par farlige chancer hvor Mark i kassen måtte hive nogle lækkerier op af posen. Vores farligst våben mod Lyseng var over vores kanter, da deres backs ikke var af den hurtigste slags. Ingen af holdene vader i chancer så da vi går til pause er det med en god gejst og vi begynder at ane muligheden for point på kontoen.

2. halvleg starter i sammen tempo, og der går omkring 10min før den største personlige fejl på banen opstår. Desværre er det linjevogteren der er hovedpersonen, som af uransagelige årsager dømmer et indkast i vores ende omkring feltet til Lyseng. En forholdsvis ufarlig situation, som desværre leder til et lidt heldigt mål da den ikke bliver clearet ordentligt. 1-0 til Lyseng, hvor selv Lyseng kan se at det ikke var helt retfærdigt. Herfra går det kun en vej både spilmæssigt og humørmæssigt. Folk hænger med næbet og det er Lyseng hurtigt til at udnytte, og klapper derfor 3 mål ind derefter. DGLs spil resten af kampen er meget middelmådigt og ingen viser de vilde takter. Derfor ender kampen 4-0 og selvom solen skinner og der er god opbakning på lægterne er det aldrig fedt at gå fra banen med sådan et resultat!

Mark blev den store stemmesluger, da han gik forreste og holdte os inde i kampen. 4-0 er måske et misvisende resultat, men stadig fakta. Vi kan gøre det bedre, hvilket vi vil vise næste lørdag! 😉

// Morten Møller