DGL 2000 – Aarhus 1900

AV AV AV denne kamp var en vaske ægte 6 points kamp. Både 1900 og DGL var kommet skidt fra start. 1900 med 1 point og DGL med et rundt 0.

Man skulle tro at dette kunne tænde op under de gæve DGL drenge. Men nej. Som i de tidligere kampe valgte DGL drengene at lukke et nemt mål ind i starten af kampen. Men heller ikke dette kunne tænde op under DGL drengene. 1900, som for ikke lang tid siden slukkede JS drengenes drømme om pokaler i nationalarenaen, ville mere og bragte sig foran 2-0, inden dommeren kunne sende en flok triste DGL’er ud til pause te.

Pausen blev brugt på at snakke om at det var muligt at komme tilbage. ”Sidste uge var vi bagud med 3 ved pausen og lige ved at komme tilbage” blev det sagt 32 gange i de 10 minutters pause.

2. halvleg blev fløjtet i gang, og DGL drengene skulle da heller ikke bruge mange minutter på at lave den først klassekasse. Mark A får bolden på kanten og med verdens måske mest elegante glidende takling, kommer han forbi et par mand, inden han sender bolden skråt tilbage hvor Jasmin kommer og banker bolden op i nettaget. 1-2 og DGL var i gang. 2-2 målet kom også. Dog havde modstanderen her set hvor farlig DGLs nummer 84 så ud så han blev markeret hårdt af 2 kæmper som spærrede alt udsyn. Men rygtet siger at det igen er Mark A der laver fine fine tacklinger, og på den måde denne gang selv får bolden over stregen. Stillingen var nu 2-2 og DGL øjnede de første point og måske 3 stks. Men et lidt heldigt ”Hej jeg er idiot og har rykken til mål på kanten af feltet men jeg vælger da alligevel bare at flugte bolden i kassen” mål kom 1900 på 3-2. Men DGL havde fået smag på mål. Og igen er det Mark A som med disse UTROLIG elegante tacklinger kommer igennem på højrekanten. Herfra kan han smide bolden til bagerste stolpe og Peter ”Gazelle” Eistrup sikkert kunne sætte bolden i kassen til slutresultatet 3-3.