Der var ikke meget super over 2.holdets kamp mod bundrivalerne fra Hammel GF i lørdagens ellers stort anlagte og traditionsrige Super Saturday. Et slukøret DGL-mandskab måtte således se sig slået 1-4 i dagens første DGL-kamp.

Om det var fredagens kapsejlads, der sad i benene eller i hovederne på DGL’erne og derfor indirekte var årsagen til nederlaget, vides ikke. Det hårdtprøvede trænerteam Thorkil og Nils havde ellers, med kapsejladsen dagen forinden in mente, forsøgt at flytte kampen til en senere hverdagsaften. Hammel-træneren sagde ja, spillerne og klubben, efter at have fyret træneren kort efter, sagde nej, og så måtte DGL stille til kamp lørdag formiddag på trods af fredagens festivitas i uniparken.

14 DGL’ere fandt dog vej til Tilst og startopstillingen var Morten på mål, Peter P, Henno, Hansen og Larsen i backkæden. Magnus, Morten Godthaab, Lasse Mønster, Rune Mønster og Mark Johnsen på midten. Og helt fremme Jasmin. Et på papiret stærkt mandskab, som nok burde kunne holde Hammel, som indtil kampen endnu ikke havde point på kontoren, stangen.

Spillernes kvaliteter til trods lykkedes det alligevel Hammel at bringe sig foran 0-2 efter blot ti minutter! Et par dårlige clearinger i backæden og på midten, og kunne så gæsterne med et fint skud og fri header nemt bringe sig i front. DGL forsøgte at finde fodfæste, og godt så det ud, da Morten Godthaab steg op og headede Johnsens hjørnebold i kassen. Reducering, og vi vejrede morgenluft. Det satte Hammel og skidt defensivt spil dog en stopper for.

Igen var vi dårlige til at cleare, og så var det en Hammel-angriber, der flot stangede 3-1-scoringen ind. 25 minutter spillet. Publikum fik i hvert fald noget for pengene. Desværre var det ikke med DGL i førersædet.

Indtil halvlegen pressede vi på, uden at det gav pote. Anden halvleg var samme billede. DGL på bolden, og Hammel i defensiven. Men den endelige åbning kom aldrig. Undervejs fik frustrationerne frit spil. Mark Johnsen fik et tyndt rødt kort. Hammel fik også et rødt kort. Og begge hold fik også et gult.

I sidste forsøg på at skabe spænding smed vi alt frem, men det resulterede i en Hammel-kontra, som endte med mål. 1-4 stod der så på tavlen. Øv. Og så fes kampen stille og roligt ud.

Lasse Mønster fik en masser stemmer. Han spillede også en god kamp og sled godt i det på midten. Resten af stemmerne blev fordelt rundt på nogle andre. Ikke en kamp, vi behøver at huske. Det eneste, der kan glæde, er, at vi har Hammel igen senere på sæsonen.

//Larsen

Skriv et svar