”Slaget om Århus Kommune”, sådan havde kommentatoren opkaldt dette opgør i Serie 2 på Bilka Arena. En kamp der fra begge hold var set frem til med stor spænding. VRI kom med en 4-4 kamp i benene og DGL med et 3-0 nederlag.

Bænken: Dahl, Fribo og Jasmin

Markedsføringen havde båret frugt i form at af et stort antal tilskuere fra DGL var mødt frem for at se kampen denne lidt triste lørdag.
Banen var overraskende god og dejlig langsom. Dette skulle man tro ville passe godt til de efterhånden aldrende DGL spillere.
Meeeeeeen
VRI startede som lyn og torden, hvilket bestemt ikke bekom DGL forsvaret vel,
VRI’s hurtige fløje skar dybt allerede fra dommerens første fløjt og der skulle kun gå 10 minutter før DGL keeperen måtte i rusen for at hente bolden ud… 0-1
Ingen ville tabe ”Slaget om Århus Kommune” og DGL sled sig stille og roligt til mere spil fra bagerste rækker og fik lullet deres midtbane lidt i dvale. Desværre fik VRI på et af deres farlige angreb de havde, sat en scoring ind 0-2, som blev halvlegsresultatet.
Som anden halvleg skred frem fik DGL igen mere spil, og VRI forsvaret mere at se til.
Dette medførte at Morten ”målnæse” Lindblom fik en 100% chance foran VRI’s målmand. Desværre skyder han den så højt over målet, at selv Preben Elkjær ville ryste på hovedet.
Det så ellers ud til, at det kunne være muligheden for et DGL comeback
VRI spillede sig frem til et hjørnespark midt i 2.halvleg, hvor de på returen sparker et fladt indlæg ind til en helt fri VRI spiller, som frækt med hælen bringer VRI foran 0-3.
DGL’s Mark ”Mauer” Bech Hansen var en meget stærk sidste skanse, han er jo kendt for ikke at give ret meget væk, men måtte dog lade VRI score 3 mål.
Kampen er definitivt lukket. VRI kan tage 3 velfortjente points med hjem.
Afslutningsvis skal der lyde en stor cadeaux fra DGL til VRI’s hold for en flot fight.