Andetholdets sæsondebut i serie 2 blev ikke den drømmedebut, som mange havde håbet på. Med en scoring midt i første halvleg og to scoringer efter pausen vandt et stærkt og veloplagt Lyseng-mandskab 3-0 i forårsåbneren over DGLs nyoprykkere.

Et ærgerligt nederlag for Frederik Bonnez’ tropper, der på dagen havde overgivet tøjlerne til assistenten, Christian Sørensen, der styrede holdet fra trænerbænken. Resultatet efterlader DGL lige over stregen på 6.pladsen i serie 2. Aarhus 1990 og ASA har en dårligere målscore efter første runde.

Nederlaget var der ikke meget at udsætte på. De orangeklædte lysengensere var hurtigere i tanke og handling kampen igennem og virkede langt mere tilpas på banen end de gæstende DGL’ere.

Hjemmeholdet startede kampen med et højt og aggressivt pres og pressede DGL’erne tilbage på banen. Det resulterede straks i en stor chance til Lyseng, men DGL’s debuterende keeper, Peter Caspersen,  tog sig godt af afslutningen.

DGL startede med flere debutanter på banen. Også Christian Hjerrild og Frederik Schroll havde fundet vej til startelleveren, ligesom der var comeback til Kristian Overgaard helt fremme og Jeppe Skriver, der tog sig af venstrekanten.

På midten huserede Nils Kristensen og René Borup som vanligt. Og gamle kendinge som Henno, Morten Lindblom og Anders Larsen var også at finde på banen fra start. Et på papiret stærkt DGL-manskab med mange førsteholdskampe under bæltet.

Rutinen kunne dog ikke forhindre Lysengs angriber i at vende i feltet og på listig vis løfte bolden over i det fjerne hjørne til en 0-1 føring efter et par og 20 minutter.

Herefter overtog DGL styringen og dominerede opgøret. Det blev til en rigtig stor chance, da Jeppe Skriver blev spillet fri tæt under mål af Christian Hjerrild, den tidligere Lysengspiller forpassede dog chancen til at gøre det onde ved sin gamle klub, og DGL gik til pause bagud med en enkelt.

Efter teen lykkedes det aldrig DGL’erne at finde tilbage til de gode takter fra slutningnen af første halvleg. Lyseng fik mere plads og kom til flere chancer. To gange resulterede det i scoring, og luften gik herefter ud af DGL’erne.

DGL spillede i periodevis god fodbold, men kravene er andre i serie 2, fik mandskabet at føle. Heldigvis er der mange kampe endnu, og mange point at spille om. Med mere stabilitet og kontinuitet er der gode muligheder for at spille sig længere op i rækken.