Det var top mod bund da Vejlby lørdag tog imod De Røde Glenter fra Tilst. Hjemmeholdet lå inden kampen placeret på 2. pladsen i serie 2, så der ventede gæsterne en svær opgave efter en fattig pointhøst på blot 1 point i 4 kampe. Solen skinnede fra en skyfri himmel og banen indbød til go’ fodbold, så forholdene fejlede bestemt ikke noget.

Vejlby lå for et par sæsoner siden placeret i Jyllandsserien og havde flere rutinerede spillere med, som fra start viste fine kombinationer i det opbyggende spil. DGL havde derimod svært ved at få spillet til at flyde og der var ofte langt mellem kæderne i det offensive spil, hvor Mikkel Dahl ofte lå isoleret fremme. Efter godt ti minutters spil kom hjemmeholdet i front. Nærmest ud af ingenting fik en stikning lov at passere gennem hele DGLs forsvar, så Vejlbys angriber pludselig befandt sig alene med Peter Caspersen i målet. 1-0 på en sikker afslutning! Inden pausen kunne det nemt have været blevet både 2-og 3-0, men Peter fik med lidt hjælp fra overliggeren flot afværget. DGL havde ikke de store åbne chancer og var kun momentvis farlige, når man engang imellem fik etableret spillet op på Vejlbys banehalvdel og de to backs kom med frem til indlæg. Inden pausen nåede Anders Larsen at rage en advarsel til sig, efter han ureglementeret måtte bremse en vejlbyspiller i fremdrift. Advarslen skabte en del sure miner for DGLs fuldskæggede viking, men han lyste lidt op, da han opfattede, at kæresten Line var ankommet på sidelinjen.

Efter pausen kom DGL bedre med og modsat 1.halvleg fik de lukket godt af nede bagi. Det hjalp desuden at Vejlby tilsvarende blev ramt af en advarsel. Kristian Overgaard var tættest på, da hans veltimede hovedstød ramte stolpen. Spilovertaget gav dog ikke udkast af sig og i stedet blev det 2-0 til hjemmeholdet på et noget bizart mål. På et ufarligt svævende skud mod mål, formåede Peter at fumle den ind over stregen… Ærgerlig for Peter og DGL, der nu havde alle odds imod sig i den bagende sol. Moralen fik et knæk, og det blev efterfølgende værre da det blev 3-0 på endnu en personlig fejl. Denne gang var det en ”Jesper Olsen” op i banen, der resulterede i at angriberen efter et par træk udplaceret Peter i målet. Kampen var i realiteten afgjort; Vejlby var tilfreds og DGL frustreret. Det lykkedes dog i de døende minutter at få et reduceringsmål, som gav lidt moralsk opløftning. Hvem ellers end Morten Lindblom dukkede op i feltet og usvigeligt sikkert dirigerede et fint indlæg i kassen. 3-1 og så var der trøsteøl i solen.

Tak til de fremmødte DGL-supportere. Lørdag den 3/5 venter der noget af en gyser, da DGL hjemme i Tilst tager imod sidstepladsen ASA.

Vel mødt