Der var lagt op til det helt store topopgør efter vores uafgjorte resultat med Hasle i weekenden forinden. Begge hold havde 19 point inden kampen og en sejr ville være afgørende i forhold til en oprykning.
Der var derfor også mange tilskuere på begge sidelinjer og der var lagt op til en topkamp! Her må man rose AKF’s tilskuere for at gøre det rigtig hyggeligt med vandpibe og hvad hjertet ellers kan begære.

Vi stillede op på følgende måde:

Jakob
Magne-Henno-Sifo-Peter P
Johnsen-Hvidberg-Overgaard-Galler
Jesse
Lindblom

Og med en stærk bænk i form af Leth, Johan Skov og Andrei.

Jeg vil nu forsøge at gengive kampen efter bedste evne, men da min hukommelse ikke er den mest pålidelige kan tidspunkterne for mål, udvisninger og andre lækkerier være lidt ved siden af.

Kampen startede ikke helt som den skulle. En lang bold fra AKF’s midtbane blev flot lagt til rette med brystet af deres angriber til en fremadstormende midtbane spiller, som med ydersiden flot lagde den ud i siden uden chance for Jakob i kassen. 5 minutter og vi var bagud – op ad bakke.
Efterfølgende fik vi bedre fat og der gik ikke længe inden økonomichefen valgt at demonstrere sin flotte sparketeknik. Fra 25-30 meter’ish sparkede kan bolden hårdt på kassen og den sejlede ind lige under overliggeren – en fremragende scoring og der var balance igen.

Resten af første halvleg bølgede frem og tilbage – en god gang indianerfodbold, men begge hold holdte hinanden fra de helt store chancer. Det var for vores vedkommende især den sidste aflevering, der lige manglede efter flere flotte løb af bl.a. Jesse og en veloplagt Lindblom, der i vanlig stil forlængede samtlige bolde med hovedet og tog resten til sig.

I anden halvleg blev der skiftet ud og Andrei kom ind i stedet for Galler, hvilket flyttede Jesse ned på venstre kant og Andrei helt på top. Spillet fortsatte på samme måde som i første halvleg men med et lille overtag til AKF.
Temperaturen steg i løbet af halvlegen, hvor AKF’s tilskuere ikke viste sig fra deres bedste side ved at bl.a. dømme bolde ude, som slet ikke var i nærheden af at være ude og det fik temperamentet lidt op. Det resulterede i et korrekt gult kort til AKF, men det formåede vi ikke at udnytte.
Dommeren mistede efterfølgende lidt overblikket og det betød, at Henno fik et helt uretfærdigt gult kort.

Med cirka 20 minutter igen var uheldet desværre ude, AKF fik scoret, så nu skulle vi frem på banen. AKF lurede dog hele tiden på kontraen og var generelt lidt mere løbestærke. Det var på trods af, at Johnsen fremtvang endnu et gult kort til AKF efter en voldsom tackling, hvor der ikke blev tacklet andet end Johnsens ben. En mand i undertal lykkedes det dog desværre igen AKF at score og så var kampen stort set lukket.
Overgaard lavede et professionelt frispark og fik et gult kort og donerede dermed lidt ekstra til bødekassen og ellers er der ikke meget tilbage at sige om kampen.

Med 4 kampe igen er AKF altså 3 point foran og bedre indbyrdes. Det kræver altså to kampe med pointtab og vi skal samtidig vinde resten af vores kampe, så det er stadig muligt!