Kampreferat: DGL2000 bajere vs AGF: 5-0!!!

Det var blevet lørdag eftermiddag, og luften var fuld af fadøl, pølser og svedende mænd. Efter tre sejre til de andre herrehold i klubben, var der pres på de utrolig veltrimmede og flotte serie 3 gutter. Men de lod sig ikke kigge tilbage, og det måtte så gå ud over et skræmt AGF-mandskab, der mest af alt lignede nogen, som hellere ville hive i den lille tynde derhjemme, end blive tævet af DGL’s nødesløse tophold!

De første 20 minutter startede lidt tamt uden så meget at skrive hjem om, det var lidt som et forspil, hvor DGL lige skulle mærke kuglen an, inden den skulle bankes ind i rosen…

Den første kasse kom efter et hjørnespark, hvor Mark A nænsomt og med en næsten pervers præcision sendte den ind i panden på Hansen, som æskede læderet op i nettaget uden chance for en AGF keeper, som så ud til at have fedtet handskerne ind i vaseline måske efter natlige eskapader…mere om det senere.

Efter målet kom AGF stort set ikke over midten, og DGL vandt alle dueller, og virkede tændte på at skille AGF fuldstændig ad, som en 18 årig tøs på rohypnol, der ikke kan gøre modstand. Der skulle da heller ikke gå længe, før 2-0 målet kom. En voldsom energi eksplosion af Damgaard, hvor han vandt to dueller og fik halvt afsluttet, halvt tacklet bolden over til Rasmus, som med en Jon Dahl kunne sætte indersiden på og sende bolden sikkert i kassen. Det så let ud, hold nu kæft det så let ud.

DGL var overalt, og 3-0 målet kom efter et indlæg, hvor AGF keeperens fedtede homohandsker ikke kunne holde bolden, og undertegnede kunne trille den det sidste stykke i kassen, et af de nemmere mål i karrieren, men den gik stadig lige i flagstangen. Der blev ikke scoret mere i første halvleg, selvom chancerne var mange, og AGF vel knapt var over midten mere end en lille håndfuld gange – legeværk!

2 halvleg startede svagt, det var som om, der var gået fadøl og fest i hovedet på DGL’erne, dog uden der kom fare på færde omkring DGL’s mål. Vi skal helt frem til ca. 20 minutter før tid, før 4-0 målet kom. Endnu engang efter et hjørnespark, hvor Frederik denne gang fik sat en lang tå på indlægget og styret den i mål – Det så bestemt ud til at passe målscoreren, som dog kunne nå at sætte håret, inden han modtog holdkammeraternes hyldest…og kram.

De sidste 20 minutter kunne det være gået helt galt for de tandløse og impotente AGF spillere, men den sidste kasse skulle vi helt hen i de sidste minutter for at få. Et flot sideskift banede vejen for Magnus, som flot og frækt trak ind i banen. Her fik han øjenkontakt med undertegnede, og vi delte et kort, men intimt øjeblik, inden han smukt stak den præcist i dybden. Herefter var der bare tilbage at smadre læderet hårdt mod fjerneste opstander, uden chance for vaseline fjæset i AGF målet.

Det blev ikke til flere smukke DGL øjeblikke eller mål, men en stensikker 5-0 sejr, og vi ligger stadig nr 1!!! AGF’erne derimod, kan være heldig med det ikke gik værre for dem, men må nok vente et par dage med at sidde ned efter sådan en omgang af nogle veludstyrede og hårdslående DGL stjerner.