Det var mandag eftermiddag, 14 mand + to trænere, et mål, serie 3 holdet skulle have 3 point på udebane på mols.

Vi tog af sted og kom, af omveje frem til Mols IF, hvor et lille og meget lokalt klubhus tog imod os, og til stor skuffelse hos flere, et klubhus uden pølsemix, her stod den på omklædning og hyppige besøg af de lokale u13 piger som vi delte omklædningsrum med.

Vi kom ud på banen, en bane som en af dem vi alle har spillet på, en af dem med flere huller end græs og så ujævn at bolden kunne trille fra den ene ende til den anden uden hjælp.

Efter en hyggelig opvarmning fløjtede dommeren kampen op,

Vi stillede op med Lis på mål. Rasmus på højre back, Henno og Frederik i centerforsvar og Hohwü på venstre back, en central midtbane med Kristian Hansen og Hvidberg med Magnus og Damgaard på kanterne, Mark A på hængende og Toft på toppen, og ej at forglemme, Anders Larsen, Mark Johnsen og Rene Borup på bænken.

Vi var ikke helt klar fra start, men vi kom hurtigt igen!

Vi havde i første halvleg en del store chancer på omstillinger fordi Mols flere gange i deres opspil forærede os bolden, chancer som vi ikke udnyttede, men ofte blev konverteret til hjørnespark. Det betød at Mols stadigvæk var med i kampen og blev da også farlige i nogle situationer, blandt andet da Lis og Henno i samarbejde fik sjasket bolden på overlæggeren og derfra til målspark.

Kampen bølgede frem og tilbage, indtil Mols’ ellers velspillende målmand forærede Damgaard bolden, som herefter lagde den i kassen med en vel placeret inderside. Så gik det stærkt, det blev til 2-0 ved Mark A og til 3-0 ved Damgaard efter godt opspil fra Mark A og en vild vending i det lille felt med et efterfølgende hårdt vrist spark. Vi havde scoret 3 mål på 10 minutter og det blev nu fløjtet til pause.

Mørket havde sænket sig og vi spillede nu kun i det gule narko lys, som projektørerne kunne præstere. Anden halvleg var præget af den føring vi havde fra første halvleg og Mols havde ikke de store chancer, vi styrede kampen. Vi fik en omstillingsmulighed efter et Mols hjørnespark hvor Henn0 tog et løb fra centerforsvaret, hele vejen op til feltet hvor han satte en kølig inderside på læderet og gjorde det til 4-0.

Efter et utal af chancer og dybdeløb fik vi et frispark lidt udenfor feltet som Hvidberg desværre brændte på dette skammeligste.
Tiden løb ud og det stod nu klart at vi havde vundet 4-0, Magnus blev efterfølgende kåret til kampens spiler med 7 stemmer.

Endnu en pligtsejr kom i hus og vi er nu tættere på oprykning og serie 3!

Vi vil gerne sige tak til Hedegaard, Ulrik, Tinge, Mark, Maya, Sarah for en fantastisk opbakning på en ellers mørk og råkold mandag aften.

//Frederik