1-3..
Vi starter med god tænding og gejst, efter pep talk fra Hvidbjerg. En klassisk 4-4-2 opstilling med Lis på kassen, Kloster og Sørensen i midterforsvaret, Fribo og Leth på backsne, Schou og Filip på central midt, Kruse og Sebastian på kanterne og til sidst Larsen og Barker på toppen. På bænken har vi Aske, Rey og Mads Ulrik (Mads U har husket sine støvler denne gang). Vejret er varmt og skyfrit.
Hammel kommer foran på en dum kontra få minutter inde i kampen, hvilket lidt tager toppen af kampgejsten hos det ellers iskolde DGL hold. Der reduceres dog kort efter på et prægtigt hovedstød så englene sang af Michael Schou, på et lagt indkast af slyngen fra sønderjylland Thomas Barker.
Resten af 1. halvleg er generelt meget lige men uden de helt store chancer.
I anden halvleg scorer hammel to kedelige mål. Kloster for en lille pause på 10 min efter en hård tackling. DGl holdet står helt fremme på banen, nu i en 3-4-3, og Schou kommer på banen efter det gule kort, og der er nu 4 mand på toppen. Der kommer desværre ingen mål ud af det sidste pres, men chancerne i 2. halvleg var talrige, men til tider lidt uskarpe.
Generelt en velspillet kamp af dgl mod en værdig modstander. Vi mangler dog lige de sidste finish ifht. at få bolden i nettet.

Dagens spiller: Mathias Kruse
Referat: Michael Schou Jensen
Tøj: Anders Larsen

Skriv et svar