Jeg glæder mig. Jeg elsker at komme ud og være hjælpetræner. Vejret er faktisk godt. Fed motorcykel, den gad jeg godt at ha`. Må jeg få en Gajol far? Far kører forkert – fjols. Så er vi her vist. Der kommer også en anden bil med drenge. De ser ret store og klodsede ud. Hvorfor bliver drengen kaldt Lis? Er det ikke et pigenavn? Han har selvfølgelig lidt feminine træk.

Nogen ringer og spørger, hvor en der hedder Barker er. Ingen ved det. Manden de kalder Munse siger, at han nok er strandet ved en polsk luder i en ordentlig brandert. Hvad er polsk? Der er vist kun 12 spillere og en af dem er savnet. Pludselig kender en af drengene hans lillebror, som godt kan komme. Far siger, at han koger lidt. Folk griner og hilser på mig, siger nogle bandeord og er generelt lidt brovtne i det.

Omklædning. Der lugter! Går de aldrig i bad eller vasker tøj. Fy for fanden. Far siger en masse, ingen hører efter, men han fortsætter bare. Det lyder kedeligt. Noget med ”kom nu lige drenge”. Kom med hvad?? Men folk er glade alligevel og det er sjovt at være med. Nogen har en banan til mig – fedt. Bedre end leverpostejmad.

Stor bane. De løber lidt rundt på må og få. De spiller i en lille firkant – kedeligt uden mål. Kender de ikke reglerne? Nogen spørger om de er varme – har de feber? Underligt. De lugter stadig. Der er en figenstang i tasken, det er godt. Og et æble. Flotte trøjer de andre har. Men lidt fesne til et drengehold!

Dommeren fløjter. Han ser godt nok sindsygt gammel ud. Men fed dragt med hvide flipper og JBU-logo. Far siger, at han nok er 70 år mindst. Alle giver hånd til hinanden – Sødt. Så mødes de i en cirkel. Far siger igen noget og igen hører de ikke efter. Hvorfor handler det ikke kun, om at have det sjovt? De slutter af med sige 1-2-3 ”D n go fløbol”. Dem elsker jeg også!

Kampen går i gang og de andre kan ikke ramme en bold lige foran mål. Far siger, at der var vi heldige. Har vi vundet? Lidt efter scorer de åbenbart. Jeg kigger på træerne. Flotte gule og brune. Far siger, at det er for ringe og skyd nu bolden væk. Han bander også lidt. Men det må man jo gerne, når man er til fodbold?????????? Han siger, at de jo er sikkerheden selv normalt. Børnefejl. Mig?

Nu er vi bedre med siger far. Med hvem? Pludselig scorer vi og far og de andre råber. En der hedder Ove scorede. Han ser stolt ud. Underligt rødt skæg. Pludselig råber far ”Hey”, så højt han kan. Det er vist til dommeren. Der ligger to røde og roder i græsset. Far ser lidt forlegen ud og skynder sig at råbe, hvad de laver de to. De andre griner af ham. Det kan jeg godt forstå. Fjols.

Pludselig scorer vi igen. Jeg ser det ikke. Kampen er kedelig. Jeg spiller snake på fars nye telefon. Det er en lorte en af slagsen. En der hedder Prima har åbenbart scoret. Tror jeg. Så bliv da færdig! Nu mødes de igen. Endelig færdig. De snakker igen. Hører stadig ikke efter, men de ser glade ud. Noget med at det ser bedre ud. Mig? Øv de løber ind igen. Kampen er ikke færdig endnu.

Under anden del af kampen tæller de, hvor mange friløbere, der bliver brændt. Jeg bliver lidt bekymret. Det lyder, som mine historietimer omkring inkvisitionen. Alle er syndere siger de. Så skal der betales aflad. Bødekassen hedder det her. Nu vil jeg virkelig gerne hjem!

Pludselig scorer de igen – altå de røde. Nåh ja,, det er os. Nogen siger, at nu er den hjemme. Hvem er hjemme? Jeg kan ikke huske, hvem der scorede. De ligner jo alle sammen nogen tosser. Nu plukker jeg pærer. De smager ikke godt. For små. Jeg skal også tisse. Ud med dilleren og bare slap af, siger far altid.

Nu fløjter den gamle dommer. Glad for at han overlevede. Især efter alle de gange hvor han fløjtede i fløjten. Upsite sagde han. Far siger, at deet forstår jeg alligevel ikke, så han gider ikke forklare det. Han er en røv, selvfølgelig fatter jeg det. Så råber de noget omkring hvem der vandt i dag. Er de snotdumme. Det ved de jo godt! Og noget med store patter. Jeg synes, at de godt kan blive for store. Faste mellemstore patter er mere mig. Så drikker øl. Det kan de godt lide. De er glade og griner. Far kom nu med hjem. En har kanelgifler, så vi bliver lige lidt længere.

En råber navne op. Prima bliver nævnt rigtig mange gange. De siger, at han skal ha øl med. Jeg får to stemmer. Kun rimeligt!

En god og solid præstation. Dog jævnt uskarpt foran kassen. Men jeg synes I er gode.

//Anton