Startopstilling:

Mark

Mads-Emil-Rand-Kloster

Jimmy

Barker-Peter-Calle-Morten Møller nr.1

Hvidberg

 

Udskiftere: Fribo, Simon L. og Henrik

 

Det startede rigtig lækkert med udendørs omklædning i solskin og opvarmning uden vand, idet Ellekærskolen stadig var på sommerferie (i den næste skolereform skal ferier afskaffes så vi kan få omklædningsrum hele året rundt). Hvorom alting er, så gennemgik Frede-mayn kampoplægget med den sædvanlige slutning om at det for alt i verden skal være sjovt at spille fodbold.

 

Kort sagt, kan kampen opdeles i en god, dårlig og ok periode.

De første 15 min. var den såkaldte gode periode for DGL hvor de med godt pasningsspil flere gange fik kombineret sig igennem det vietnamesiske hær. Bl.a. havde lejesoldaten fra JS, Morten Møller (nr.1), 2 store chancer i form af hhv. et hovedstødsforsøg og et stolpeskud, derudover ramte kaptajn-Calle bolden så rent, så man skulle tro han ikke havde lavet andet på sin USA tur, end at sparke field goals, men desværre havde den vietnamesiske målmand styr på den – senere i kampen blev han noget mere vaklende og vi takker og bukker for de 2 hjørnespark han forærede os på 2 totalt ufarlige skud fra midten.

De 15 min. resulterede desværre ikke i mål og som tiden gik blev DGL mere og mere febrilske og spillet begyndte at smuldre step-by-step. Det blev noget rigtigt grov-lort da vietnameserne udnyttede en fejl langt oppe på DGL’s banehalvdel og scorede til 1-0.

Da kaptajn-calles læremester, fra hans field goal træning, senere i kampen valgte at prøve lykken med en flugter et stykke udenfor feltet, blev det også til 2-0.

Langt hen af vejen var den en meget rodet affære, og det blev forværret da Fribo fik et gult kort fordi hans arm ikke var blevet savet af under opvarmningen – det var næsten den eneste måde dette kunne være undgået for det var en helt-hen-i-vejret beslutning af den ellers meget imødekommende dommer (bemærk ironien), som i øvrigt fejlfortolkede kaptajn-calles fine anførebind under lodtrækningen og var sikker på at han var ”der führer”, derfor var det strengt forbudt at hæve armen ved offside. Men han havde jo totalt misforstået, det her var jo Vietnam!!! (vi må håbet den nye skolereform indebærer flere historietimer så man kan få samlet folk som ham op inden det er for sent). Stille og roligt fik DGL kæmpet sig ud af den lange, dårlige periode og fik presset den vietnamesiske hær tættere og tættere på egen grænse. Der skulle en ripost til førend Barker kunne reducere til 1-2. Lige lidt hjalp det dog og ved Saigons fald var resultatet stadig 2-1.

 

Kampens spiller: Peter F.

Referat: Jimmy