Flot solskinsvejr og masser af opbakning på Bilka Arena dannede rammen om topbraget i Serie 5 pulje 105. Rækkens nummer 1 og 2 tørnede sammen i en direkte duel om oprykningspladsen til Serie 4.

DGL startede i Frede Frugts 4-1-4-1 opstilling. Der var endnu engang lagt i ovnen til et taktisk mesterstykke med fokus på de defensive dyder. – (Frede Frugt har tydeligvis været under oplæring af sit store idol Peter Pishår alias tidl. AGF træner Peter Sørensen)

Brabrand kom dog bedst fra start. De var gode i presspillet og stressede DGL opspillet. På trods af Brabrands spilovertag udnyttede Ruben en åbning i højre side af banen. Han tog et solorush fra midten af banen og prikkede bolden ind bag Brabrand-målmanden Oliver Kahn.

Med ca. 5 minutter til pause, pressede Michael Brabrands sweeper. Han vristede bolden fra ham og scorede med et flot loop hen over en chanceløs keeper.

DGL kom bedre med i spillet i 2. halvleg. De styrede midtbanen hvilket frustrerede Brabrandspillerne. Det medførte flere gule kort til modstanderen for brok og dumme taklinger.

Brabrands frustrationer kulminerede, da Morten Målmand i flotteste stil snuppede et straffespark, Kristian Rand klodset begik uden at begå. – Det var kun dommeren, der kunne se det straffespark, selv modstanderne var forundret over den nådesløse dom.

I de sidste 15 minutter kom fyrtårnet Emil på banen igen. Der var behov for at sætte de overtændte brabrandspillere på plads. Emil satte bl.a. en stopper for Brabrands anfører med en herretakling, der kunne høres helt op på de øverste tribuneafsnit.

Kampen sluttede med et mål af Barker, der fik en frispilning af Fribo som flot sendte bolden i dybden med hovedet.

Rand blev Man of the Match med 8 stemmer. – Du skylder snacks og ølsnacks 🙂

Tak for kampen.

// Emil Ravn