S5 Træningskamp: DGL 2000 – Egmont Rollators

Sidste generalprøve inden turneringsstart stod mod de evigt hovedstødsfarlige Egmont Rollators, som dog på dagen kun havde valgt at stille op med 9 mand, hvorfor de måtte låne 2 spillere. DGL stillede stærkt op:

Morten Målmand

Johan    Leth    Henrik C    Fruergaard

Kloster    Calle    Jan C    Mikkel P

Hallal

M. Hvidberg

Det var altså lagt i ovnen til 3 point og DGL skuffede ikke. Jimmy og Morten Ø var venligst udlånt til Egmont i første halvleg, og de virkede, som en klar forstærkning af et formsvagt Egmont hold.

I første del af kampen bølgede kampen lidt frem og tilbage, inden DGL på hovedstødsmål af Mikkel P kom på 1-0. Jimmy ønskede at vise, at det var forkert, at han var blevet udlånt til modstanderen og valgte at gøre det til 1-1. Kloster får gjort det til 2-1 på et mål, hvor opspillet til målet var lige til serie 4, og hvor det havde været en større bedrift at skyde forbi målet end ind i det. Inden halvleg bliver det også til 3-1 på et fræk lop af Fruergaard, der viser klassen og driver gæk med Egmonts målmand. 2. halvleg styrer DGL med hård hånd og Egmont kommer ikke frem til mange chancer, men hvor DGL mangler skarphed. Det bliver dog til en enkelt pind fra Hallal, hvilket desværre også blev det sidste fra hans fødder i denne omgang for DGL. Go’ vind Hallal. Kampen endte 4-1 til DGL mod et formsvagt hold og i en kamp hvor DGL viste gode takter forud for sæsonen. Amunt DGL.

Stemmerne kan jeg ikke huske, men Jan C og Leth delte førsteplads med 4. stemmer hver.