Talenternes anden kamp stod mod paragrafrytterne fra FC Jura. Da resten af DGLs hold trænede ved siden af, var der stor opbakning, hvilket løftede spillet gevaldigt. Frede Frugt havde spillet kortene på følgende måde i en klassisk 4-1-4-1:

Morten – Skov, Birk, Leth, Kloster – Jeppe – Johnsen, Calle, Fruer, Jimmy – Fribo

Bænk: Søren, Rand og Kynde

Kampen startede med et massivt overtag til DGL, hvor Jura var sjældne gæster på vores banehalvdel. Bolden blev spillet godt rundt trods den ujævne bane, men chancerne udeblev. Midt i første halvleg skete det, som bare ikke måtte ske. Jura fik sig forvildet op på vores banehalvdel og scorede et meget ufortjent mål. Herefter var det som om, alvoren gik op for talenterne i DGL 2000, og grebet blev herefter strammet voldsomt på de stakkels Jura statister.

Kort efter scorede Jimmy til 1-1, og der var nu banet vejen for en målfest. Lige inden halvleg kom de 3 udskiftningsspillere ind for at lægge et frisk pres på modstanderen. DGL gik til pause ved stillingen 1-1.

I anden halvleg fortsatte vi, hvor vi slap, og det var blot et spørgsmål om tid, før bolden skulle i nettet igen. Et frispark lidt uden for feltet virkede som den perfekte mulighed, og Birk tog sagen i egen hånd, og scorede direkte i det lange hjørne uden mulighed for målmanden.

Herefter startede så det, der kom til at stå i referentens hukommelse i meget lang tid. Kloster kom ind på venstrekant og bliver her fodret med den ene sukkerbold efter den anden.

Dette mål fuldendte det første hattrick i karrieren, som kun var muligt takket være et fantastisk godt spillende DGL mandskab.