Som sidste hold på kampprogrammet ved Super Saturday d. 17/5 skulle DGL2000s serie 5 hold forsøge at rette lidt op på en mager pointhøst til de gale. På en lørdag hvor Jyllands bedste serieklub havde gevaldige problemer med at stille hold pga. skader og afbud, var det kun blevet til en sejr til serie 6.

Opbakningen kunne man i midlertidig ikke sætte en finger på. Fantastisk stemning på lægterne, hvor begejstringen til tider var domineret af for tidlig udløsning. Således blev Fritbo overrumplet af en voldsom jubel fra sidelinjen og endte med at kløjs i bolden, før hans chance var blevet til en chance.

Som klubbens mest formstærke mandskab, måtte serie 5 lære at tackle den hastigt stigende interesse for holdet.

Opstilling (forbehold for fejl):

Morten Målmand
Skov Chris Torben Kloster
Barker Jimmy Fruergaard
Fritbo Primmenator Ruben

Bænk: Jakob L, Simon L, Stampe

Kampen startede med fint DGL spilovertag, hvor JAI lurede på omstillinger. Jeg husker ingen nævneværdige detaljer/chancer til JAI i første halvleg, udover da deres angriber langt ude fra saksede bolden over hegnet, efter han var blevet dømt offside. Det lykkedes ham dog at overtale dommeren, om at han ikke fortjente et gult kort, fordi det var et mislykket forsøg på at tæmme bolden…

Derimod husker jeg kampens første scoring; Torbens hovedstød ved bagerste stolpe efter et godt hjørnespark fra Peter F. Lækkert.

Vi gik til pause med en 1-0 føring med god tro på tingene, men også med følelsen af at det let kunne vende.

Næste DGL scoring kom efter en skarp omstilling, hvor Barker blev spillet i dybden i venstre side. Han lagde bolden på tværs til en fremadstormende Fritbo, der køligt dirigerede bolden i kassen. Dejlig effektivt mål der på dette tidspunkt i kampen faldt på et tørt sted.

I midten af anden halvleg begyndte skaderne at ramle ned over holdet, som endte med at slutte kampen med ni spillere på banen. I denne fase (og i øvrigt også indtil da) gik Vest-himmerlændingen, Jimmy, forrest i tacklingerne og stod for rigtig mange bolderobringer og angrebsigangsættelser (flot, hjemmekonstrueret ord). Derfor var han også fuldt berettiget til hæderen som kampens spiller og ansvaret for snacks til næste kamp. Derudover skal Primmer roses for sit evindelige arbejdsraseri og alle sine dybdeløb. Det er en fornøjelse at se på! Desværre måtte han endnu engang lade sig udskifte med en skade i slutminutterne…

DGL2000s sidste mål blev skabt på egen hånd af Jakob-jeg-skyder-først-og-spørger-bagefter. Jakobs solotur begyndte i højre side efter en lang aflevering fra Skov. Han satte to forsvarer af med tunneller og sparkede bolden i kassen. Flot detalje af Jakob, der kort forinden ville lade sig udskifte pga. forpustelse, men blev overtalt til at blive på banen. God beslutning.

I kampens slutminutter (med DGL undertal) fik JAI et trøstemål, i en situation hvor offsidefælden kiksede. Desværre var det føromtalte irriterende angriber, der scorede. Slutstilling 3-1.