JAI Vs. DGL 3-0 Serie 5 Udebane Mandag d. 14 April

Overgaard – Jeppe Marcussen, Jimmy, Jeppe Skriver, Anders Larsen, Peter F. – Kloster, Nils, Leth, Maskin – Morten Målmand

Bænk:
Søren
Simon
Rand

Tak til tilskuerne for opbakning

Forår 2014. Første kamp!

Fredes drenge følte sig klar. Omklædningsrummet summede af god musik og glade knejter.
Vejret var en smule køligt og med lidt blæst. Morten målmand rørte måske bolden 10 gange i kampen. Jeppe Skriver og Larsen rørte nok bolden 200 gange. Larsen løb en solid 10 km i løbet af kampen, og Overgaard havde skruet benene rimelig godt fast til dagens kamp.

Første halvleg gik stille og roligt i DGL favør med masser af midtbanespil. JAI prøvede en masse lange bolde frem, men kunne ikke rigtig finde ud af at bruge det til noget.

Larsen havde en lækker dribletur. Og som folk fortæller om den dag i dag, ”Han var nok en tur på loppemarkedet”. For Larsen fik overraskende driblet sig forbi først én, så loppede han vidst bolden en gang. Helt overraskende stod Larsen på den anden side af forsvaret med bolden, også til hans egen overraskelse. Men han loppede videre, Loppe, Loppe, Loppe, Og han sagde ikke engang undskyld til målmanden, da han loppede den videre over ham. Dog kom han lige kant nok til målet, og måtte nøjes med at tyre bolden på stolpen. Det skal han næsten også have en Thumbs Up for.

Første Halvleg ender 0 – 0

Anden Halvleg

Der blev lavet lidt udskiftninger og rotationer. Og Fredes sindsyge 3-5-2 taktik VIRKER en smule. Det bringer i hvert fald DGL foran med 0-1 på. Overgaard scorede. BUM!

Bagefter lagde JAI et mindre pres og kom da måske også frem til 1 enkelt seriøs chance. Men så steppede vi lige op igen og trynede bolden ind i nettet, BUM!!! ÉN gang, og BUM!!! To gange. 0-3 til DGL.

Kampen endte 0-3 i DGL Favør. Øl i omklæderen. Kedelige brusere, men kanon humør igennem hele kampen og bagefter. Cadeau!

Tak for kampen drenge.

Stemmer:
Overgaard: 5
Nils: 4
Anders Larsen: 2
Jeppe S.: 1
Carsten Leth: 1
Fruer: 1
Maskin: 1

//Nils