Solen lå lækkert og lunt over Farre stadion her til eftermiddag, hvor stemningen var rolig og munter mens vi stod og ventede på at de sidste par spillere så småt kom trillende igennem gruset, og hen til os andre. Dog skar det en del i næsen, og det var tydeligt for enhver, der var på stadion, at Farre havde gødet jorden til sejr. Det lod DGL-spillerene sig dog ikke skræmme af, da vi på papiret var stærkt bemandet på samtlige poster. Sejren var derfor også forventet, men at det skulle resultere i et sådan blodbad som det endte med, lå ikke umiddelbart i kortene inden kampstart…

Farre stilede hold i klassisk serie 6 stil. De gamle nede bagved, og de unge oppe foran. Det fangede unge Jakob Skov hurtigt i en række dybdeløb, der gjorde ondt på Farres defensiv, og hurtigt stod der 2-0 til DGL med begge mål af Jakob. Undertegnede sad af uforklarlige årsager på bænken fra starten af kampen, hvilket hurtigt efter indskiftning blev gjort til skamme med et fladt indlæg, som Thomas Aggerholm kvitterede med en kølig afslutning, og bragte DGL på 3-0. Ved mål nummer fire var Thomas Aggerholm igen indblandet, hvor en Farre forsvarsspiller (og muligvis fritidslandmand) pløjer unge Aggerholm ned, hvorefter dommeren med en bestemt hånd pegede mod pletten.
Her skal vi vende øjnene mod en mand, der i dag gjorde et fremragende comeback efter en fireårs spillepause, nemlig ingen ringere end Kasper Emilio Hedegaard. Her må vi tage stråhatten af for Thomas Aggerholm, som ydmygt lod sig udskifte, så Kasper kunne få chancen for at komme på måltavlen. Solen bagte ned over det varme græstæppe, og sveden piplede frem på samtlige spilleres pander. Stadion var mussestille. Stemningen, glohed. Målmanden kastede sig desperat til den rigtige side, men Kaspers fod var iskold, og skuddet var for yderligt placeret, og han bragte stensikkert DGL på 4-0.

Kort efter fløjtede dommeren til halvleg, og et fysisk såvel som psykisk medtaget Farre-hold samles for at slikke sine sår inden de igen skal en tur igennem dræbermaskinen, som DGL igennem kampens forløb havde udviklet sig til. I halvlegen er humøret højt, og der jokes semiseriøst med, at vi skal vinde med 10 mål, og det var på daværende tidspunkt heller ikke synderlig fjerntliggende, alt taget i betragtning.

Anden halvleg er stadig ung da undertegnede modtager et indkast i feltet, der i en knivskarp vending tæmmes med brystet, hvorefter Farre defensiven i et panisk øjeblik høster undertegnede, og igen må dommeren se sig nødsaget til at pege på pletten. Her melder Thomas Alnor sig roligt til at tage straffesparket, og med selv samme ro placerer Alnor bolden køligt midt i målet, og DLG kom på 5-0. Målet til 6-0 stod Thomas Aggerholm igen for. Thomas får en stikning i dybden, og placerer kynisk bolden nederst i højre hjørne af målet, og indkasserede hermed sit andet flotte mål i kampen.
Presset fortsatte, og med fare for at fornærme Farre lød det med små 15 minutter igen nede fra DGLs forsvar: “TAG DET SOM TRÆNING, DRENGE!”. Og det gjorde vi så, og vi holdte tempoet hele vejen igennem de 90 minutter. Det gav pote i et nærmest symptomatisk angreb over højre fløj af undertegnede, hvor Mads Ulrik lugtede blod ved bagerste stolpe, og i et hårdt hovedstød synes at bringe DGL på 7-0. Det var dommeren dog ikke enig i, men lige meget hjalp det Farre, da Kasper Emilio hurtigt opsnappede muligheden for en hurtig kasse, og på klodshold smadrede målmandens halvklaring ind til 7-0 til DGL. Kampen var ved at være omme, og vi begyndte så småt at kunne smage de varme øl, der stod og ventede på os ude på sidelinjen. Én spiller kunne dog ikke holde sig fra at deltage i målorgiet, og med et par hurtige driblinger klaskede Mikkel Petersen derfor legende let bolden op i venstre hjørne til hvad der må anses som kampens suverænt bedste, om end sidste mål.

Tilbage sidder jeg i min sofa, lidt på afstand af kampen, hvor jeg synes DGL kan være stolte af en flot og fortjent 8-0 sejr over Farre, der var præget af en solid præstation på tværs af samtlige spillere i truppen, hvor i sær Jakob Skov udemærkede sig, hvilket resulterede i, at han blev kampens spiller, og i, at jeg sidder her og skriver referat…

Mange tak for en dejlig dag DGL, må der komme flere af dem :).