Påskemandag drog DGL serie 2 knejterne en tur til Bjerringbro. Solen skinnede og vi skulle spille go fubol på deres kunstbane.
Starten af kampen bølgede meget frem og tilbage. Men efter ca 10 min får Bloks en stikning i dybden, som han med venstre udplacerer deres målmand. Herefter fik Bjerringbro meget boldbesiddelse, og DGL spillerne havde svært ved at hænge sammen i kæderne. Dette gjorde at de to centrale midtbanespillere Peter Stensig og Hans Tordahl kom på overarbejde. Men de store chancer kom de ikke til, og vi skal helt hen til overtiden af første halvleg, hvor de lykkes for dem at få udlignet.
Efter pausen havde Bjerringbro stadig bolden mest, men DGL lurede hele tiden på hurtige kontraer. Og ca midtvejs finder Henno med en lang aflevering Bloks, som lidt heldigt får prikket bolden i kassen.
Herefter kæmpede DGL med næb og klør for de tre point, for Bjerringbro begyndte at presse mere og mere på. Flere af de rød/sort stribede blev mere og mere trætte, og der blev skiftet hyppigt ud. BL.a. Kim Toft med en fiber(krampe)!
Men deres pres førte til, at de oftest ikke ramte målet, og når de endelig ramte stod Morten i vejen. Solid sidste skanse!
Men 5 min før tid modtager Søren H bolden ude på sidelinjen og sætter fart. Han bruger Mark J som bande, og udplacerer sikkert deres keeper. Klassemål og utroligt vigtigt tidspunkt. Vi holder hjem og vinder SIKKERT 3-1!!!

Opstilling: Morten, Hansen, Henno, Kim, Jon, Mark J, Hans, Peter, Jasmin, Mark A, Bloks.
Bænk: Mads, Larsen og Søren.

Stemmer:Morten 6, Bloks 4, Jon 3, Peter 2, Søren 1, Henno 1.

Skriv et svar