Der var lagt op til fest på banerne i Tilst denne lørdag sidst i maj, og det var 3.holdet, serie 4, som skulle ligge ud med at spille den første kamp. Imens en lille flok kæmpede med teltet på sidelinjen for at dagens puplikum kunne stå i tørvejr gjode serie 4 spillerne op klar til kampstart kl. 9.15. På spillerkortet var der blevet plads til comeback for talenterne på 3-holdet til klublegenderne Lindblom og Dahl, hvilket skulle vise sig at være gavnligt for holdet, med nogle gode rutinerende kræfter på midten og helt i front! Kampen blev fløjtet igang, men de første minutter par da præg af, at spillerne fra begge hold lige skulle have gang i kroppen denne tidlige lørdag morgen. Det var DGL, som kom klart bedst fra start, og efter ca. 20 minutters spil snød spillende træner Rune Mønster tre mand på kanten og smækkede bolden ind over til en flyvende Anders Kloster på bagerste stolpe, som sparkede DGL fortjent foran 1 – 0. Det var Klosters første kamp på kanten i denne sæsonen, hvor han ellers har ageret stabil forsvarsspiller (og vi får ham da nok heller ikke tilbage i forsvaret efter denne kamp 😉 !). Målet til 2 – 0 blev nemlig også med Kloster som målscorer. Dette mål lignede på mange måder det første mål, hvor Rune igen drev gæk med Torpedos forsvar, og fandt Kloster på bagerste stolpe. Således gik DGL til pause på en 2 – 0 føring. I anden halvleg styrede DGL igen kampen med flot spil, ja noget af det flotteste vi har set i hele sæsonen, og dette gav da også fortjent 3 – 0 målet som Mikkel Dahl stod for at sparke i netmaskerne! Det så ud til, at DGL sad på det hele, men på 5 minutters scorde Torpedo til både 3 – 1 og 3 – 2! Pludselig så kampen ud til igen at stå helt åben, hvilket virkede helt tåbeligt, da vi havde haft det meste af spillet og de to mål kom som konsekvens af 5 minutters kollektiv kolaps!! Heldigvis har vi på 3.holdet klippen Johan Skov, som på et hjørnespark køligt gik op og headede bolden ind til 4 – 2. Herefter gik der ikke lang tid inden at Morten Lindblom kunne slå sejeren fast med sin 5 – 2 scoring! Med sejren ligger vi os helt til top i puljen, hvor kun et enkelt point nu skal til for at oprykningen til serie 3 er sikret! Stemmerne faldt ud således at Rune og Jacob måtte deles om kampens spiller, men også Anders Bjørn, Mikkel Dahl, Anders Kloster, Johan Skov, Morten Lindblom fik stemmer for en god kamp. Et glædeligt gensyn med Lindblom og Dahl, og en flot kamp at Wing-back Anders Bjørn 🙂