I hvad der må betragtes som et regulært topbrag fik DGL2000 besøg af Aabyhøj IF i serie 4.

Aabyhøj skulle vinde mod DGL for at være sikre på oprykning, mens vi kunne sikre oprykning med en sejr. Begge hold mødte derfor meget tændte op, og startede i et højt tempo. Aabyhøj lagde et højt pres fra start, men vi lykkedes flere gange at spille sig fint gennem presset.

Kampens 1. halvleg var præget af to hold der stod ganske fint på banen, og det var ikke meget begge holds målmænd havde at lave. Morten hev et par vigtige redninger op i midten af 1. halvleg, hvor Aabyhøj først fik en stor chance i åbent spil og derefter på hjørnespark. Vi kom også til flere halve chancer, dog uden at komme tæt på.

I 2. halvleg løsnede kampen sig en smule op, og begge hold kom til flere større chancer. Aabyhøj kom til et par store chancer, hvor Morten endnu engang viste sine reflekser på linjen (man skulle tro han stadig var i 20’erne med de reflekser). I modsatte ende kom Jeppe Borg til et par friløbere, dog uden at få prikket bolden forbi målmanden. Bloks brændte også et langskud hvor målmanden ellers havde været på skovtur. Med ti minutter igen fik Jon kæmpet sig til frit løb, hvor han dog blev hægtet lige ude foran feltet. Vi formåede dog heller ikke her at sparke bolden i nettet. De sidste ti minutter forløb med mange frispark, gult kort til Mark Johnsen.

Kampen endte 0-0 og vi måtte desværre pakke champagnen i tasken igen. Heldigvis har vi endnu en chance for at sikre os oprykning i dag kl. 13. Vi ser frem til et brag af en kamp og god opbakning på lægterne.

Skriv et svar