Dagens startopstilling:
Jacob Wind
Kloster Skov Mundse Ballegaard
Philip
Sebastian Barker Mads Jakob L.
Mikkel

Serie 4s første turneringskamp var udskudt to uger, fordi modstanderne med begrundet frygt havde trukket sig fra kampene. På en blanding af imponerende mandsmod og dumdristighed valgte Torpedo AT alligevel at stille op til kampen mod giganterne fra Tilst, lørdag d. 18/4-2015
Vejret var perfekt til fodbold (15 grader og solskin) og banen oplagt til høje bolde og duelspil (hård, bulet og med 50/50 fordeling af græs/jord).

Kampen startede meget lige med et lille overtag til hjemmeholdet, der i kraft af en gennemsnitlig vægt/højde på +25% overmatchede DGLs talenter. Det til trods tog den evigt hårdt arbejdende midtbane bestående af Philip, Mads og Barker rigtig godt fra i duellerne og DGL overtog hurtigt styringen. Det er en fornøjelse at ”stå” og iagttage nede bagfra :).

Målet kommer ved første chance; Efter et rigtig godt pres fra Mikkel, Barker (og Sebastian?) samt et mindre drop fra Torpedos målmand endte bolden hos Jakob L, der blot skulle hjælpe den det sidste stykke over stregen.

Kort herefter kommer DGLs andet mål: En langskudsperle fra Barker. Referenten kan ikke huske hvordan Barker ender med bolden, men lad os bare sige at han selv erobrer den et stykke uden for feltet i venstre side. Med en halvliggende fra 25m sender Barker bolden op under overliggeren – Lækker kasse. Uretfærdigvis afspejles det ikke i stemmefordelingen (måske det skyldes det brændte straffe?), men Barker spiller en rigtig god kamp med masser af fight og kvalitet.

I første halvleg har DGL 2000 endnu et par store chancer, som nok burde have kastet mål af sig. Blandt andet arbejder Mikkel sig frem til en situation med frit mål. Desværre misser den ellers så skarpe angriber.

Anden halvleg blev en udpræget forsvarskamp, hovedsageligt på Torpedos præmisser. I kraft af DGLs stærke defensiv udmøntede det sig kun i meget få oplagte chancer, som Jacob med et par TV redninger tog sig kærligt af.

I den anden ende havde DGL også flere oplagte muligheder for at lukke kampen, heriblandt:
1. Straffespark tilkæmpet af Mikkel – misbrugt af Barker og Thomas A. på returen.
2. Langt indkast fra Barker til fri header på 3 meters afstand – misbrugt af Skov.
Tiden løber ud, DGL vinder 0-2 og drikker en fortjent øl.

Stemmer:
Philip: 6 stemmer
Skov: 5 stemmer
Mads: 4 stemmer
Barker: 2 stemmer
Jacob Målmand: 1 stemme

Referent: Johan Skov

Skriv et svar