Iført DGL’s smukke udebane trøje gik DGL på banen med løftede hoveder og rette skuldre.

Trods et kampoplæg med fokus på netop strukturen i kampens indledende minutter er der en smule mangel herpå i kampens første 15 minutter. Afstanden mellem kæderne er simpelthen for stor, og dette giver modstanderens midtbanestjerne og kaptajn mulighed for at presse vores forsvar med bolde i dybden. En af disse resulterer i et hjørnespark som en KFUM spiller efter lidt KLUM spil får sat op i nettaget. 1-0.

Efter 25minutter bliver Fribo sat ind for at genvinde kampen om midtbanen. Og det lykkedes i høj grad. DGL havde gennem hele kampen lignet et hold der gerne ville spille fodboldbold, og med de ændrede vilkår begynder De Gale at dominere kampen. Dominerende offensiv fodbold kan have en bagdel. EN velspillet kontra fra KFUM gør det efter 44 minutter til pausestillingen 2-0.
I pausen koncentreres snakken om at vi skal kapitulere på vores spilmæssige dominans, og have lidt mere aggression i feltet især efter Barkers lange indkast.
2. halvej starter godt. et velstruktureret presspil gør at Fuglewbakken har det meget svært, og samtidig begynder DGL at se farli8gere ud på den sidste 5.del efter små 10 minutter Lander et flot hjørnespark fra Edris på kanten af feltet. Brammer tøver ikke, og med en flad afslutning gør han det til 1-2. Ikke længe efter løber Barker dybt fra hans position på midtbanen. modtager en stikning fra Edris og efter en simpelt træk udenom keeperen kan bliver det 2-2.

Kampens sidste 20 minutter bliver en meget jævn affærer mens DGL har bolden mest formår KFUM at lukke os ned med en række frispark, og da dommeren fra start har lagt en hård linje kan må DGL skuffet konstatere at det bliver 11 mod 11 på trods af at der kunne gives et par gule kort til KFUM. disse frispark 3-4 frispark på kanten af feltet (hvoraf en klart skulle have givet straffe da det Barker for en smulder i ryggen inde i feltet) formår vi ikke at scorer på.
Tilgengæld får KFUM et ærgeligt mål scoret fra en spids vinkel på en af deres chancer med 15 min igen.
En kamp der kunne have givet flere mål i begge ender, og som DGL også fortjente point i med må vi desværre sande at vi trods fight fra hele truppen og en god gejst selv da vi var bagud 2-0 ikke tager noget med hjem fra Ellekærsskolen.

Tak til Tobias for støtten på sidelinjen, og til drengene for Klubånd i omklædningsrummet (selv da lyset gik og sangen Kinkyfætter skabte bizar stemning).