SEJR til DGL!

Vejret er glimrende. 25c og sensommerens eftermiddagssol bager. Forude venter de berygtede FC Rangers. Med 1 point i to kampe er DGL mere eller mindre tvunget til sejr mod bundproppen fra Århus V.
Kampen starter godt, og DGL trykker på. Flere glimrende dybdebolde ender ud i store chancer til DGL. Der bliver dog brændt gang på gang. Derfor er det en forløsning da DGL fortjent kommer foran 1-0 midt i første halvleg. Et ganske udmærket indlæg fra venstrekanten, Theis Klietsch, ryger direkte over i det bagerste område. Rambukken fra Sønderjylland, Christian Løper, stanger bolden i mål, uden chance for en ellers storspillende Rangers keeper. Der går desværre ikke længe før en FC Rangers spiller slipper fri. Han sparker midt på Thomas i målet, men formår uheldigvis at følge op på sin egen ripost. DGL formår dog endnu en gang at bringe sig foran. Et velsparket hjørnespark fra Christian Løper ender i panden på Thomas Barker, som sikkert header DGL på fornyet sejrskurs. Der fløjtes til halvleg. En velfortjent føring til pausen, og humøret er højt. Der mangler dog 45 minutter i den stegende hede, hvor det formegentligt vil være holdenes form, der kommer til at afgøre det endelige udfald af kampen.
Anden halvleg bølger frem og tilbage. FC Rangers er kommet mere ind i kampen, og også de får tilkæmpet sig nogle pæne chancer. Det er dog med is i blodet at Christian Løper sparker DGL på 3-1. Han udnytter en stikning fra Thomas Barker, og er køligheden selv i afslutningsøjeblikket. Men varmen gnaver, og begge hold begår fejl. En sådan fejl bliver begået i DGL’s ellers solide forsvar. En letbenet FC Rangers spiller sparker fornyet spænding i de sidste 10 minutter af opgøret. Sejren skal hjem, koste hvad det vil. Det bliver kæmpet en indædt kamp mod sved og tunge ben. FC Rangers presser på, men formår aldrig rigtig at komme frem til de helt store målchancer. Med tankerne henledt på iskolde bajere, kæmper DGL spillerne bravt videre. Og det med gevinst. Midtbanemålmaskinen Mads Ulrik Sørensen udnytter sikkert et højt indlæg fra Thomas Barker. Med baghovedet header han den over en fremadstormene Rangers keeper. Fire mål i fire kampe er han nu oppe på. 4-2, og to minutter igen. Dommerens fløjte er en kærkommen lyd, og en velspillet kamp ender ud i sejr for DGL2000, som nu indtager 2. pladsen i gruppen, med 4 point i tre kampe.

Christian Løper (2 mål og 1 assist) bliver yderst fortjent kåret til kampens spiller med 7 stemmer.