Egentlig skulle sæsonens første serie 6 kamp have været spillet søndag d. 9. april, men DGL drengene kunne desværre ikke stille hold og måtte melde afbud. Derfor åbner de sæsonen i dag, mod Fuglebakken på hjemmebane kl. 16.

Vi har taget en snak med en af holdets faste spillere, Tim Pilegaard Johnsen, da 4. holdet ikke opererer med fast anfører. Om kampen i dag og sæsonen, udtaler Tim:

Det har været utrolig svært for trænerne at samle spillere nok til 4. holdet, så derfor er det også en broget flok, der samles på mandag. Det er dog et utrolig stærkt hold, og jeg forventer klart vi får et sprudlende og humørfuldt DGL hold at se. Som det ser ud lige nu, må målsætningen for holdet blot være, at kunne gennemføre så mange kampe som muligt – vi er desværre ramt af ret mange afbud, trods et pænt antal til træning. Der er generelt en rigtig god stemning i truppen og vi får fyret nogle intense træninger af. Det skulle gerne give os en lille fordel i de kommende kampe“.

Kom til Tilst og støt drengene i dag kl. 16. Serie 6 har brug for støtten og DGL vil gerne vise, at vi er en god klub. Der er med sikkerhed masser af #hygge og go’ fu’bol!

#Respekt for de deltagende serie 6 drenge, der alle er fulde af #viletilsejr!

Skriv et svar