Dette katalog er henvendt til DGL2000 spillere. Alle spillere i DGL2000 kan benytte sig af katalogets tilbud. Gennem DGL2000 kan der kun bestilles produkter der er vist i dette katalog.

Nike:
DGL2000 spillere tilbydes 20% rabat på alle Nike støvler der er i Sportigans sortiment. Ønskes der køb af en Nike støvle, sendes forespørgselen til Materialechefen, der retter henvendelse til Sportigan. Kontroller så vidt muligt gerne selv i andre Sportigan butikker, om din ønskede støvle indgår i Sportigan sortiment og prøve størrelser af. Se sidst i katalog for eksempler.

Bestilling og levering:
Bestilling foregår til materialechefen på e-mail: cm.munkholm@gmail.com

Leveringen sker til træning, hvor materialechefen vil overdrage din bestilling. Leveringstid kan forventes at være omkring 10 dage, alt efter om Sportigan har produktet på lager eller ej.

Betaling:
Betalingen skal ske til DGL konto: Reg. Nr.: 7650 Konto Nr.: 2718752. Skriv i kommentarfelt ”Navn – Støvler”. Betalingen sker ved bestilling af støvler.

Reklamation:
Skulle der være reklamationer i forhold til støvler eller andet materiale købt hos Sportigan gennem DGL2000, afleveres genstanden til Materialechefen som sørger for videre reklamation.

Husk kvittering!

Regler for brug af aktier til støvlekøb:
4-6 aktier = 100 kr. per solgt aktie til støvler eller gratis træningssæt

7 og derover = 75 kr. per solgt aktie til støvler

Dvs. Sælger du 5 aktier, har du 200 kr. Rabat på støvler vist i kataloget/Nike eller træningssæt.

Sælger du 8 aktier, har du 450kr. Rabat på støvler i vist i kataloget/Nike eller gratis træningssæt og 150 kr. rabat på støvler vist i kataloget/Nike.

HUSK, din aktie-rabat gælder selvfølgelig også på katalogets priser.

Og sørg nu for at prøve størrelser af inden du bestiller, så vi ikke skal sende støvler frem og tilbage hele tiden!!

Skriv et svar