Gammelgaard spillede en stor kamp for DGL2000 og scorede begge mål, da Århusianerne lørdag eftermiddag besejrede Skals på Skals stadion med 2-0 i JS2.

Det var en kamp mellem nummer 1 og 2 fra bunden af tabellen, da DGL2000 og Skals lørdag eftermiddag bød hinanden op til dans i JS2.

Gæsterne satte sig på første halvleg, og burde i flere omgange have bragt sig foran.
Et dramatisk højdepunkt indtraf efter 25 minutters spil, da Morten Gammelgaard forsøgte sig med en tackling, men i stedet for bolden ramte hjemmeholdets venstreback, hvilket blev takseret til et gult kort. Skals forsøgte sig at udnytte overtaget – men Skals spillerne havde hverken, held, energi eller overskud til at true de stærkt spillende DGL spillere.

Det lignede derfor 0-0 ved pausen, men efter 42 minutters spil lykkedes det DGL at komme foran. Et frispark blev sendt ind fra højre side, og midt i tumulten får offensivtalentet Morten Gammelgaard, flot flugtet udeholdet foran 1-0.
Det var også resultatet ved pausen.

Anden halvleg startede med et lille og dog tilsyneladende afkræftet Skalspres, men det lykkedes ikke værterne at blive synderligt farlige, hvilket var symptomatisk for et frustreret og energi forladt Skals hold.

I den sidste halvdel af 2. halvleg var Panda tæt på at bringe balance i regnskabet, men hovedstødet røg langt forbi.

Det blev til flere gode DGL-muligheder mod slutningen, da Skals satsede mere og mere frem ad banen. Jon Jepsen afsluttede en god kontrachance på stolpen, ligesom flere chancer blev løb ud i sandet.

Til sidst gik den ikke længere for gæsterne, da Morten Gammelgaard i det 78. min afsluttede endnu en kontramulighed til 2-0 for DGL, hvilket blev kampens resultat. DGL rykkede dermed væk fra bunden og indtager nu en 5. plads, mens Skals fortsat er placeret i bunden.

”Vi startede virkelig godt. Vi var aggressive og burde have scoret et par mål mere i første halvleg” siger en tilbagevendte TC – som i øvrigt var utrolig velspillende og meget træt efter kampen. ”Det var et hårdt comeback på en noget knoldet og blæsende bane, men vi fortjente sejren – og ja jeg burde vel have scoret på mit powerhovedstød i 1. halvleg. Og det samme burde Morten Møller på hans KÆMPE CHANCE”.

Næste opgave for David & Kaspers DGL er en udekamp mod Løgstør på lørdag.

Skals – DGL2000: 0-2 (0-1)
0-1: M. Gammelgaard (42)
0-2: M. Gammelgaard (78)

Jesper Helleberg
M. Møller – TC – Ø – Simon J
Pedi – Nico – Tarik – Lars
Gammelgaard
Tingen
Jones
Jon
Jasmin

Skriv et svar