Sidste lørdag løb Spar Kron Cup af stablen ude på banerne i Tilst – et opvarmningsstævne, der giver fodboldhold en mulighed for at få rystet lidt støv af stængerne og kommer ’sommerformen’ til livs.

Selvom dagen startede med styrtende regnvejr, var der høj sol og blå himmel, da kampene blev spillet.

Ud over fodbolden var der også slået telt op på banerne i Tilst, hvor der var plads til alle stævnets deltagere. Selvom det ikke blev til en dameturnering i år, troppede DGL’s dameafdeling i vanlig DGL-ånd op, og hjalp til med at lange sandwich, kage og kolde øl over disken. En stor tak for deres indsats.

De deltagende hold spillede hver 3 kampe af 2×20 minutter. 12 hold deltog i turneringen i 3 puljer af 4 hold, hvor der i hver pulje fandtes en vinder. Ud over 2 hold fra DGL 2000 og hold fra Aarhus og omegn, blev dette års turnering også gæstet af Kolding IF samt Aalborg Chang, som DGL 2000 havde stiftet bekendtskab med i forårssæsonen. Derudover havde Allerød FK fra Sjællandsserien også fundet vej til Spar Kron Cup, da de deltog i turneringen som et led i deres træningslejr i Jylland.

Vinderne af turneringen blev:

Vi siger tusind tak til alle holdene der deltog i turneringen – Vi håber, at I har fået noget godt ud af turneringen og at I vil deltage igen til næste års Spar Kron Cup.

Og til sidst skal der også lyde et kæmpe stort tak til turneringsarrangørerne, der fik det hele til at gå op i en højere enhed på dagen.