INVITATION

DGL Sommerturnering 2019

DGL 2000 er endnu en gang stolte af at kunne være vært for Aarhus’ eneste opvarmnings- turnering til efterårssæsonen. Turneringen vil i år foregå lørdag d. 3. august 2019 på Tilst Idrætsanlæg.

Turneringen har haft vokseværk siden vi for 6 år siden lagde fundamentet til det vi gerne vil gøre til en tradition og en fast bestanddel af forberedelserne til efterårssæsonen for klubberne i og omkring Aarhus. Det gælder ikke kun herreholdene, men i særdeleshed også 7-mands damehold.

Stævnet kommer til at foregå som et klassisk sommerstævne, hvor der spilles kampe af 2×15 minutters varighed. Vi forventer deltagelse af 8 hold og alle spiller som minimum 3 kampe. Kampene vil foregå på baner lige ved siden af herrernes.

Igen i år vil der blive opstillet store telte med mulighed for køb af sandwich, snacks, frugt, øl og vand. På sådan en sommerdag vil der naturligvis også blive tændt op i grillen, så man kan få sig en tiltrængt pølse med brød.

Vi håber meget, at i ser dette arrangement som en god mulighed for at få pudset formen af inden efterårssæsonen begynder, men vi bestræber os også på at skabe rammerne for en hyggelig dag i gode venners lag.

Tilmelding

Kontakt

Rasmus Bøving via mail (sportschef@dgl2000.dk) eller mobil (60 83 22 60).

Betaling

Betaling foregår via bankoverførsel Reg: 6180 Konto: 0010655684) eller mobilpay (97007).

Pris

Prisen er 600 kr. pr. damehold.

Husk at påføre klub, serie og kontaktperson på indbetalingen. Betalingen er bindende. Ved betaling via mobilpay, skal klub, serie og kontaktperson sendes til Rasmus Bøving på mail.

Tilmeldings- og betalingsfrist er søndag d. 14. juli, men i må meget gerne tilmelde jer hurtigst muligt, da det giver os de bedste forudsætninger for at lave et super stævne.

Vi ser frem til en hyggelig dag med masser af fight, hygge og go’fubol’. Uddybende information (program, tidspunkter mv.) følger op til turneringsstart.

Sportslige hilsner

DGL 2000