INVITATION

DGL Sommerturnering 2019

DGL 2000 er endnu en gang stolte af at kunne være vært for Aarhus’ eneste opvarmnings- turnering til efterårssæsonen. Turneringen vil i år foregå lørdag d. 3. august 2019 på Tilst Idrætsanlæg.

Turneringen har haft vokseværk siden vi lagde fundamentet til det vi gerne vil gøre til en tradition og en fast bestanddel af forberedelserne til efterårssæsonen for klubberne i og omkring Aarhus. Det gælder ikke kun herreholdene, hvorfor vi igen i år også inviterer kvindelige 7-mandshold.

Antallet af deltagende hold på herresiden forventes i år at blive 8 hold rangerende fra serie 1 til serie 3 og 8 hold rangerende fra serie 4 til serie 6.

Der spilles kampe af 2×20 minutters varighed og alle hold vil som minimum spille 3 kampe.

Igen i år vil der blive opstillet telte med mulighed for køb af sandwich, snacks, frugt, øl og vand. På sådan en sommerdag vil der naturligvis også blive tændt op i grillen, så man kan få sig en tiltrængt pølse med brød.

Tilmelding

Kontakt Rasmus Bøving via mail (sportschef@dgl2000.dk) eller mobil (60 83 22 60).

Betaling foregår via bankoverførsel (Reg: 6180 Konto: 0010655684) eller mobilpay (97007).

Pris

Pr. herrehold er 900 kr. og betalingen er bindende.

Husk at påføre klub, serie og kontaktperson på indbetalingen. Ved betaling via mobilpay, skal klub, serie og kontaktperson sendes til Rasmus Bøving på mail.

Tilmeldings- og betalingsfrist er søndag d. 14. juli, men i må meget gerne tilmelde jer hurtigst muligt, da det giver os de bedste forudsætninger for at lave et super stævne.

Vi ser frem til en hyggelig dag med masser af fight, hygge og go’fubol’. Uddybende information (program, tidspunkter mv.) følger op til turneringsstart.

Sportslige hilsner

DGL 2000