På damesiden er der ikke sket ændringer på trænerposten siden sidste sæson. Behnam Zanjani og Mikkel Petersen fortsætter det gode arbejde, hvilket damerne er rigtig glade for. Til trods for en sæson i 2016 uden sejre, har der været en god energi på træningsbanen. Nu er fokus rettet mod rekruttering af flere damespillere, da der i øjeblikket er en del skadede spillere. Derudover har klubben et mål om, at kunne stille med et 11-mands damehold i fremtiden.

Behnam er til dagligt maskiningeniør i Silkeborg og han startede i DGL 2000 i 2016, hvor han ligeledes begyndte som dametræner sammen med Mikkel. På grund af en ryg, der driller, havde Behnam ikke rørt en bold i 8 år, inden han begyndte at træne damerne. Trænerposten er derfor en god start for Behnam i forhold til at mærke efter, hvor meget ryggen kan holde til, når han under træningen gerne spiller med. “At vi får integreret en masse nye spillere og får en vis form for stabilitet på holdet” er ifølge træneren en målsætning for sæsonen, idet flere spillere bidrager til endnu bedre træninger.

Mikkel Petersen arbejder som pædagog – et meget relevant job i forhold til at holde styr på DGL’s damer. Mikkel har været træner for damerne lidt over et år og har snart spillet i klubben i fem år. Han har tidligere været træner for børn i alderen 10-16 år i Fuglebakken og Åbyhøj. “Målet for sæsonen er at fokusere på at skabe en mere fast trup og få et større fremmøde til træning. Det skulle give mulighed for sejre og go’ fu’bol i foråret“, siger træneren, der ikke ved, hvad fremtiden bringer. Mikkel siger dog, at han lige nu nyder at træne holdet og at samarbejdet med Behnam samt humøret på banen bevirker, at han har lyst til at blive ved med at træne i fremtiden.

Skriv et svar