Serie 5 åbner sæsonen på udebane mod Fuglebakken i eftermiddag kl. 15.00. Vi har taget en snak med den rutinerede DGL’er og faste mand på 3. holdet Sebastian Dinesen Jensen, som lige nu desværre er ude med en skade. “Den umiddelbare målsætning er naturligvis at vinde alle kampe og give den max gas” siger Sebastian som det første, da  vi spørger ind til målsætningen for sæsonen. “Den mere langsigtede og realistiske målsætning for den kommende sæson er, at vi vil ligge os godt til rette midt i tabellen“, ændrer han sit udsagn til efter lidt betænkningstid, da holdet har haft stor udskiftning af spillere og stammen dermed er ny.

Vi må lige se de første par kampe an inden vi begynder at drømme og oprykning. Fokus er især på at finde frem til stammen her på serie 5 i løbet af den kommende sæson, og så må vi se, hvad vi kan rage til os af point. Stemningen er på trods af udskiftningen enormt god lige nu. De nye spillere er faldet godt til, formen har været god til træningsturneringen, og det stinker langt væk af 3 point, når vi tager hul på sæsonen på lørdag!

En forventning om 3 point, god stemning og serie 5 på en dejlig lørdag virker som en alletiders mulighed for at komme ud og se noget go’ fu’bol. Der garanteres for #viljetilsejr og #hygge, når serie 5 møder Fuglebakken, når sæsonen skydes i gang – så mød op på Ellekærskolen og bak drengene op kl. 15.00 i dag!

Skriv et svar