Lørdag d. 1. august afholdte DGL 2000 for 6. gang VestjyskBANK Cup. Sommerstævnet er Aarhus’ eneste af sin slags og giver en optimal start på efterårssæsonen. Igen i år dannede Tilst Idrætsanlæg rammerne for stævnet som sammen med dejligt sommervejr gav spillerne de bedste betingelser for at spille go’fubol’.

I år havde vi 11 herreseniorhold tilmeldt, rangerende fra Jyllandsserie til serie 3, og 4 dame 7-mandshold. Dameholdene manglede sidste år og havde derfor større fokus i år fra arrangørteamet og ambitionen for næste år er 8 deltagende damehold.

Vinderen af damepuljen blev Fredericia KFUM som fejede al modstand til side. Stort tillykke herfra!

Piger

 

Finalen i herrernes serie 2-3 blev et opgør mellem TST og IFSK, som hver især sluttede nummer 1 i deres indledende pulje. Begge hold var rigtig godt spillende på dagen og resultatet blev da også tæt, med en 1-0 sejr til TST.

TST

Vinderen af herrernes pulje for jyllandsserie og serie 1 skulle blive en afgørelse i sidste kamp mellem Skovbakken og vort eget mandskab. DGL-drengene stod med de bedste kort på hånden inden opgøret, da et uafgjort resultat ville være tilstrækkeligt for at vinde puljen. Men ak, vi tabte 0-2 til stævnets eneste jyllandsseriehold og Skovbakken kunne derfor løfte pokalen som puljens vinder.

Skovbakken

På vegne af DGL 2000,

Morten Sørensen, turneringsansvarlig

Skriv et svar