Igen i år er vi i DGL 2000 stolte af at være vært for Aarhus’ eneste opvarmningsturnering til efterårssæsonen i samarbejde med vores fremragende sponsorer, VestjyskBANK og Mitre. Turneringen vil i år foregå den 3. august 2013 på Tilst Idrætsanlæg

Turneringen har haft vokseværk, siden vi for 4 år siden lagde fundamentet til det, vi gerne vil gøre til en tradition og en fast bestanddel af forberedelserne til efterårssæsonen for klubberne i og omkring Aarhus.

Antallet af deltagende herrehold bliver i år ca. 12, delt i en gruppe rangerende fra Danmarksserien til Serie 2, og en med hold fra serie 3. Disse vil dyste mod hinanden om prestige og pokaler i kampe af 2×20 minutters varighed med en afsluttende finale.

I år har vi for første gang en større kvindeturnering til stævnet, hvor hele 7 lokale damehold har tilmeldt sig. I dameturneringen spiller holdene alle mod alle i kampe á 20min. Også her spilles der en afsluttende finale.

Vi vil ligeledes gerne benytte lejligheden til at takke vores sponsorer, som er uundværlige for vores elskede klub. I år har den ene navnesponsor – vestJYSK Bank – endda valgt at sponsorere et nyt stort telt til klubben. Dette vil fungere som stævnekontor, salgsbod og hyggekrog under stævnet. Fra boden vil vi sælge lækre og frisklavede sandwich fra en anden af vores store sponsorer i DGL 2000 – Kejserriget. Der sælges ligeledes kolde drikkevarer, slik og grillpølser m. brød. Vores anden navnesponsor Mitre, sørger som altid for at støtte os, med alt hvad vi skal bruge af tøj, bolde, net osv. Kort sagt, alt det man ikke kan undvære som idrætsforening.

I år vil vi desuden opstille en stor hoppeborg, så der er lidt til at underholde børn og barnlige sjæle dagen igennem, når man trænger til en pause fra fodbolden.

Vi glæder os meget til at se jer alle sammen til en storslået DGL-dag, hvor go’ fubol’ og hygge er i højsædet – to af klubbens kerneværdier.

For at se turneringsplanen for herrerne, klik her.
For at se damernes, klik her.

Mvh

Kristoffer Schmidt Sørensen & Henrik Aaen Mortensen