Det med stor glæde og flot medie bevågenhed vi kan præsentere trænerteam for klubbens fantastiske talenthold (serie 4). Teamet er en spændende blanding af nye unge talentfulde trænerkræfter i form af Rune Mønster og Jacob Jensen (studiekammerater fra seminariet og mange års aktiv fodboldkarrierer på bagen) og bund rutinerede og solide kræfter i skikkelser af vore egen årets DGL’er Frede Frugt og MR DGL Hvidberg Sr.

DGL første og nok største fan Bjarne (Hvidberg brødrenes far) udtaler: “Jeg har fulgt klubben siden 2003 da klubben havde 16 medlemmer og spillede serie 5 – en fantastisk rejse og klubengagement man skal lede længe efter…at se sådan en trænerteam bliver præsenterer her 13 år efter det hele startede, og så på klubbens talent hold, vidner jo i sandhed om kvalitet…jeg glæder meget til at følge holdet og trænerteamet hvor min søn endnu gang gør en forskel for klubben!”

Jacob jensen udtaler: “Rune har fortalt mig meget om klubben og da chancen bød sig for at blive træner for et så spændende hold slog vi til med det samme…vi læser begge på seminariet hvor især idræt er vores store passion – vi glæder os til at prøve teori af på DGL drengene og ikke mindst have det mega sjovt til både træning og kamp…flere studiekammerater har allerede fået nys om vi skal være trænere i klubben, hvorfor de har meldt sig under DGL fanerne…vi glæder os helt vildt til at komme i gang samt lære fra rutinerede kræfter som frede og Hvidberg sr”.

Frede og Hvidberg sr udtaler lettere opstemt og simultant: “Rune og Jacob har givet os energien og lysten igen til at træne fodbold – det bliver nogle fornøjelige time til både træning og kamp”.

Frede og Hvidberg vil hjælpe Rune og Jacob godt igang og ca. træne en gang om ugen samt hjælpe til i de kampe hvor Rune og Jacob er forhindret.

Tag rigtig godt imod teamet og glæder jer til spændende forår.

Kh. Bestyrelsen og sportsteam

3 reaktioner

Skriv et svar