Af Simon Jakobsen

Jeg cyklede op til Mathias Hvidberg med en lækker følelse i maven! Var det på grund af vejret, var den lækre tanke om at jeg skulle tilbringe 1.30 min i bil for at spille fodbold, eller var jeg forelsket?.. Efter jeg har tænkt mig om, og reflekteret lidt over det, så kom jeg frem til at jeg var sikker på vi ville drage til Løgstør og nappe alle 3 point, samt spille Barca bold…

Dette skete dog bare slet ikke -JO, vejret var klasse, og jeg havde en fantastisk tur til Løgstør med legenden Bloksgaard, Mathias og Offensivtalentet Gammelgaard. Stemningen var god, og vi snakken gik .. Bort set fra hvor Gammelgaard fik en opringningen og slet ikke var til stedet i omkring 20 min.

Nå, kampen forløb således:

Første halvelg var sløj, den var rigtig sløj, og hvis det ikke havde været for en fantatisk redning af Jesper, så var vi gået til pause 0-1, og en laaaaaang 2. halvleg i vente. Det skal dog lige tilføjes at vi kunne have været bagude efter 1 min, hvor en tilbagelægning til Jesper hoppede over foden og havde kurs mod målet -den blev dog redet på stregen.
Vi havde tilløb til lidt, men mere blev det ikke til i en 1.halvleg hvor udsigten var god, og duften af grillpølser blev mere indtrængende.

2.halvelg var en smule mere actionfyldt hvis man har Løgstør briller på. Vi fik stadigvæk ikke helt vores spil til at flyde, og lange bolde blev i stedet vores våben i mod et Løgstør pres der blev en smule mere markent. De kom også på 1-0, hvor der var spillet omkring 70 min, og tendensen var desværre at de skulle være tættere på 2-0 end vi på 1-1. Vi fightede fantastisk, og det kan man ikke tage fra os på nogen måde, og vi blev ved med at tro på tingene i 90+ min. STOR ROS!. Vores fight gav også pote, da en bold i feltet hoppede en smule rundt, og endte hos Lars “iskold” Vinther (som tilmed er Allan Olsen fan, og Dalton fan=KLASSE), og sveskede den koldt og kontant ind til 1-1. Dagen var lige ved at blive fuldstædig vild, da vi havde chancerne til at putte læderet ind til 2-1, og tyvstjæle alle 3 point, men den gik bare ikke på en dag hvor spillet, og det at skabe chancer var mere fattigt end en studerende der spiser pasta med ketchup.

Jeg havde dog en lækker oplevelse efter kampen, da jeg fik en grillpølse og en iskold pils! -Og en lækker tur hjem, hvor jeg som co-driver fuldstændig fejlede! Det var en okay dag, og jeg ved faktisk stadigvæk ikke om jeg er (som jeg beskev i starten) forelsket.

Startopstilling:

Jesper
Møller, TC, Øvall, Simon J

Mathias, Tarik
Pedi Gammel Lars Iskold

Legende Bloks

En reaktion

Skriv et svar