Der er stadig ledige pladser til Redmark – Mitre Cup d. 20 december i Bellevuehallerne i Aarhus

Som noget nyt vil der i år både være A & B slutspil. Det betyder at vi efter de første gruppe kampe vil de bedste komme i A slutspillet, hvor der kæmpes om penge præmier og GPM point mens de nederste vil komme i B slutspillet og kæmpe om æren og fine sponsorpræmier.

Vi har valgt ikke at tilføje penge præmier i B slutspillet, da præmierne ikke skal være en motivation til at spille sig i B slutspillet frem for A slutspillet.  B slutspillet er til for at give de hold, som ikke kan gøre sig gældende i GPM spillet, et godt stævne med masser af bold, og muligheden for stadig at vinde.

Redmark – Mitre Cup er altså ikke kun til for at de GPM intereserede hold. Også de hold, som kommer for at hygge sig og sige god jul til venner og bekendte, skal have noget at spille for, uden at betale en bondegård. Derfor er deltager gebyret i år også sat ned, og er idag et af de billigste stævner at deltage i.

Derfor kan vi kun opfordre alle til at tilmelde sig Aarhus største indefodbold stævne. Redmark – Mitre Cup afvikles d. 20 december i bellevue hallerne i Risskov i det nordlige Aarhus. Turneringsstart vil være kl 0900 og vi regner med at de sidste kampe er færdige mellem kl.19 & 20. Ved tilmelding kan man ønske om man ønsker at spille formiddag, middag eller eftermiddag.

Tilmelding foregår på indeforbold.dk link-> goo.gl/7yd8qi Seneste tilmelding er 12 december. Men tilmeld jer med samme, inden de sidste pladser er taget.

Skulle du have spørgsmål, så tøv ikke med at skrive på henno@dgl2000.dk eller mobil 21802019

HOVEDSPONSORER

redmark

mitre

PULJESPONSORER

RB logoMellemrum logo

merie-logo2

Made4men logominigolf 160-65Langhoff & juul logo

barca travel logoSuveran_logo

 

Sportigan

 

 


 

4 reaktioner

Skriv et svar