Det med stor tilfredshed vi kan meddele klubben, sponsorer og aktionærer, at trænerteamet for DGL’s 2. hold (serie 2) er faldet på plads.

Mark Lind fortsætter i spidsen for holdet med Kristian Hansen, som spillende assistent, ved sin side. Holdet viste stor styrke i efteråret og rykkede fortjent op efter en sand gyser afslutning.

Sportchef Svend Gønge Hansen udtaler: “Mark og hele holdet viste stor stabilitet og ikke mindst en seværdig gang fodbold, hvor holdet producerede den ene chance efter den og anden og derved scorede et rekord stort antal mål. Holdet har udviklet sig markant under Mark/Nils og bedre rustet end nogensinde til at begå sig i serie 2 – vi glæder os til at følger teamet og den fortsatte udvikling med holdet”

Mark Lind udtaler: “Jeg blev fra dag 1 tager fantastisk i mod og må bare konstatere, at klubben og spillere har taget mig med storm…jeg glæder mig til spændende udfordringer mod endnu bedre hold – hvis vi skal klare hos i rækken skal vi være 100% i samtlige kampe. Drengene har hvad der skal til og med Hansen ved min side, på og uden for banen, er jeg overbevist om vi går et spændende 2015 i møde”

Kristian Hansen udtaler:” Rollen som spillende assistent ser jeg utrolig meget frem og en rolle, der ikke er helt fjern for mig…jeg vil bruge mit store overskud og overblik, både på og uden for banen, til at skabe en rød tråd fra træningsøvelser til kamp”

Vi glæder os til at følge teamet og samarbejdet på tværs af holdene.

Kh. Bestyrelsen & Sportsteamet

En reaktion

Skriv et svar